nie a trvá celkom dlho, kým ma niekto natoľko zaujme, aby som mala chuť sa hlbšie spoznať. a ak to nevyjde, dlho nemám chuť nič s nikým riešiť. A vôbec si nedokážem predstaviť, že by som randila s viacerými osobami naraz, to musí byť riadne vyčerpávajúce áno, umriem sama, som s tým spokojná
nebavi ma spoznavat ludi, idealne by som uz mala vztahy tak poriesene, ze by som do konca zivota nepotrebovlaa nikoho noveho spoznat, skoda ze tak staticke to v realite nie je a minimalne budcich kolegov musim spoznat este v buducnosti
Ani nie, zažívam ich dosť a stále bezúspešné. Keby bolo jedno a z toho aj vzišla frajerka, tak bolo by to ideálne. Byť promikuitný ma nebaví a ani si zbierať "trofeje" ako niekto..
Podľa nálady. Niekedy hej, ale v poslednej dobe (moje ponímanie času plynie extrémne rýchlo, takže asi dva týždne-mesiac) absolútne. A keď už som išla, tak nič moc, lebo ma nebaví investovanie času a energie práve do niečoho takéhoto. Viem, nemala by som chodiť.
@thunderstorm@14 tak z jedného rande nie, to ani keby bola láska na prvý pohľad by tam boli otázniky a určite z jedného rande nemôže vzniknúť frajerka, aj keď rád by som si navzdory môjmu veku predstavoval.
A druhá otázka.. No tak lebo keby chcem mohol som mať už sex, dievčatá v posteli so mnou už spali, ale vtedy som sa na to necítil, čakal som že nájdem svoju "pravú" na to a nebudem mať toto bez citov len tak s kamarátkami.
A teraz tiež skôr rozmýšľam celkovo rodinou, aj deťmi, ako skôr ktorú skôr ísť vyšukať a robiť si kvázi zárezy.
Takže tak, zatiaľ som to stále ja, a nič ma v tomto významnejšie nezmenilo moje presvedčenie.
Myslím si, že po prvom sexe nebudem promiskuitný, však viacerí hovoria že sex nie je tak skvelý a je zbytočne preceňovaný.
@kerrang@15 z jedného rande nemôže vzniknúť frajerka, ale môže vzniknúť dcéra!
K téme - hlasoval som v tom zmysle, keď si s manželkou vyrazíme niekam a máličko si vyhodíme z kopýtka a sme tam len sami dvaja a tak, to ma baví ofc, koho by nebavilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» cs.wikipedia.org/wiki/Rande...
a ako vieš, že ťa nebaví byť promiskuitný, keď si nikdy nemal sex?
A druhá otázka.. No tak lebo keby chcem mohol som mať už sex, dievčatá v posteli so mnou už spali, ale vtedy som sa na to necítil, čakal som že nájdem svoju "pravú" na to a nebudem mať toto bez citov len tak s kamarátkami.
A teraz tiež skôr rozmýšľam celkovo rodinou, aj deťmi, ako skôr ktorú skôr ísť vyšukať a robiť si kvázi zárezy.
Takže tak, zatiaľ som to stále ja, a nič ma v tomto významnejšie nezmenilo moje presvedčenie.
Myslím si, že po prvom sexe nebudem promiskuitný, však viacerí hovoria že sex nie je tak skvelý a je zbytočne preceňovaný.
K téme - hlasoval som v tom zmysle, keď si s manželkou vyrazíme niekam a máličko si vyhodíme z kopýtka a sme tam len sami dvaja a tak, to ma baví ofc, koho by nebavilo.
Ale tá veta "nevznikne frajerka" mi evokovala vznik nového života