práve robím na jednom projekte na ďalší týždeň do školy a ten ma vcelku baví, lebo je to o niečom, čo ma zaujíma a rovnako čakám, že ma bude baviť aj práca na bakalárke. ak sa to tiež ráta.
uprimne povedane...na zaklannej som sa viac ako 20 minút mesačne nigdy neučil.
a na strednej zatial to isté....samozrejme.....čo ma baví v podstate ako GEO a DEJ so na ZŠ vedel aj bez učenia na jednotky, a chemiu a fyzu sa sa zas ani naučit nedokazal a ani hlave nechcel...
preto aj som šiel na OA, kde ma skoro všetko baví.
Nedokážem sa učiť... minule keď mi mama vypla net a zakázala telku, sadla som si pred práčku a asi pol hodinu civela ako perie... skrátka nedokážem zobrať zošit a biflovať sa... radšej sa učím z učiteľkinho výkladu na hodine...
ked chodis na gympel niektore predmety sa ti zacnu zdat nudne, proste nevidis zmysel ucit sa ich
ale teraz napr. chodim na seminar z deskriptivnej geometrie a to ma velmi bavi.... a pamatam si ked sme brali kocku a veci okolo...to ma neskutocne bralo, som sa tesila na matematiku
ako kedy ale záleží hlavne od toho čo sa treba učiť.predmety ktoré ma bavia,tak to sa učím z radosťou, ale tie ktoré nie,to vždy odkladám na poslednú chvíľu a flákam ich trošku.
presne=DD......to aj ja tak riesim=DD.....hehe.....ale ja sa v podstate neucim vobec ale aj tak mam odbre znamky=DD......niektori moji spoluziaci si o mne myslia ze som bifla......ale ja sa doma absolutne neucim=D......neviete ako by som im mohl avysvetliz ze to tak nie je?....myslimze nie som bifla=DDak hej tak mi napiste spravu okik??=DD
ani mna ale ked zalovim v pamati a spomeniem si na zakladnu tak teraz je to lepsie.Mam odbor a pracu ktora ma bavi.Rada sa ucim nove veci a vzdelanie neuskodi.Nechce sa mi ale je to lepsie ako kaslat na to vsetko a zachranovat sa na konci ked je neskoro.Nemam pravdu ?
teraz som prvy rok na strednej a cakal som ze to bude ovela tazsie seci hovoria ze prvy rok je hrozny sak som sa ale este nic dokopy neucil do skoly berem iba desiatu (ktora je zaroven aj obedom a olovrantom :p )
joj lubim sa ucit a strasne ma bavi vysvetlovat segre pravo a psychologiu, ja by som chcela ucit deticky ale ako mamicka nie ako diktator,,a bavi ma fyzika, matika ale nie stredoskolska matematika ale vysokoskolska a bavi ma biologia a psychologia hlavne neuropsychologia a vsetko co suvisi s mozgom ako funguje a bavi ma geografia a samozrejme literazuta na rozvoj osobnosti a iq
@gashira ty mas 12 a nechce sa ti ucit? ... Ach jaj, tak to si o par rockov este potrpis .
Ja som sa celu zakladku skoro nic neucil (a vtedy to bolo o dost prisnejsie ako teraz) a mal som najviac myslim ze 3 dvojky - ostatok jendnotky. Prisla stredna a tolko ucenia fuu... A ked mas odbornu strednu a pokracujes v takom istom/podobnom odbore aj na vyske tak to mas na vyske este lahsie.
Ale, musis to brat takto: do skoly nechodis pozerat do stropu, ale chodis tam nato, aby si sa nieco naucila. Snaz sa v zivote robit len zmyselne veci, lebo co nema zmysel, nemoze existovat. A ked sa v skole nebudes ucit, nebude to mat efekt a ty presedis 9 rokov niekde a nic tym neziskas to je naozaj skoda. Takze UCIT SA UCIT SA UCIT SA.
A ked budes na hodinach davat dobry pozor a pocuvat co ta ucitelka placa, doma sa budes ucit o 70% menej TO MI VER!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a na strednej zatial to isté....samozrejme.....čo ma baví v podstate ako GEO a DEJ so na ZŠ vedel aj bez učenia na jednotky, a chemiu a fyzu sa sa zas ani naučit nedokazal a ani hlave nechcel...
preto aj som šiel na OA, kde ma skoro všetko baví.
Ale snažím sa zistiť nejaké rozširujúce veci do školy a na internete o tom očividne nie ej ani zmienka :´(
ale teraz napr. chodim na seminar z deskriptivnej geometrie a to ma velmi bavi.... a pamatam si ked sme brali kocku a veci okolo...to ma neskutocne bralo, som sa tesila na matematiku
som na to strasne leniva, ale ked sa zacnem, tak zavisi od toho, co sa ucim..ale vacsinou sa to rychlo naucim
Ja som sa celu zakladku skoro nic neucil (a vtedy to bolo o dost prisnejsie ako teraz) a mal som najviac myslim ze 3 dvojky - ostatok jendnotky. Prisla stredna a tolko ucenia fuu... A ked mas odbornu strednu a pokracujes v takom istom/podobnom odbore aj na vyske tak to mas na vyske este lahsie.
Ale, musis to brat takto: do skoly nechodis pozerat do stropu, ale chodis tam nato, aby si sa nieco naucila. Snaz sa v zivote robit len zmyselne veci, lebo co nema zmysel, nemoze existovat. A ked sa v skole nebudes ucit, nebude to mat efekt a ty presedis 9 rokov niekde a nic tym neziskas to je naozaj skoda. Takze UCIT SA UCIT SA UCIT SA.
A ked budes na hodinach davat dobry pozor a pocuvat co ta ucitelka placa, doma sa budes ucit o 70% menej TO MI VER!