mňa osobne hej aj vlastné bedne a repro z obchodu všetko možné ... spravili sme si dokopy už cca 500w zostavu je to slabé ale je to vlastnoručne robené preto je to také super ... BTW foto ...
Je to perfektný zvuk ale nesmie to byť naplno keď sme na intri ... rozbíjame okná ... ako myslíš že čím to živím? ... je to prepojené cez tie dve veže počítač a na zosilovač .) keď myslíš to
uz som hral par krat na 4600 W aparature na open aire na vinobraniach, hodoch, a podobne... a aj to sa mi zdalo malo... Ale tak do izby je 500 W urcite dost A myslim, ze je to velmi velka odvaha na tie bedne povedat, ze zvuk je "perfektny"
ad1) postaviť bedne nie je zložité. dobre hrajúce bedne ale už áno.
mňa osobne by detailné vyberanie meničov, výhybiek, či neustále hrátky s kalkulačkou nebavili - nehovoriac o vŕtaní samotného bassreflexu... takže, toto radšej prenechávam tým, ktorí sú v tom dobrí... a ja sa zase snažím byť dobrý vo fáze, keď tie reprá budem mať na stole
ad2) nechápem, čo sa všetci ženiete za tou wattážou. jednak, bez citlivosti je ten údaj na dve veci, a keby aj - ktorý normálny človek by v obyčajnej izbe využíval 500 W, preboha ?? už 100 W je viac než dosť...
skladanie nie je narocne. horsie je to prinutit hrat tak ako chces a aby to nerezonovalo ako mraziarensky box.
uplne suhlasim s nahananim sa s wattazou. dovolim si tvrdit ze mojich 250W v bassreflexe v aute hra lepsie ako niekoho 1000W uz len preto ze je to vyvazene a tiez seriove odhlucnenie auta je na vysokej urovni.
@husky jj... myslím, že obaja myslíme na to isté, akurát ja som to rátal do fázy stavania
tak tomu verím... watty sú len značka pre tuzerov.
okrem toho som narážal aj na limit zvaný ľudský sluch - mimo to, že si ho tým hlukom postupne a nenávratne posielajú do stratena, naše uši pri príliš vysokých hlasitostiach (povedzme 100dB a viac) z ochranných dôvodov komprimujú - a tak je kvalita zvuku paradoxne horšia, ako pri ešte rozumných 80-85dB
chalani ja neviem posúdiť ja som na ten zvuk zvyknutý ale podľa mňa to hrá dobre nehovorím perfektne ak som to spomenul tak sorry ale dobre určite hej ... možno to je teda len môj teda náš názor a ako ste spomenuli hej je to privela tých 500W na izbu a ako je spomenuté hej aj tá wattáž je zbytočná veď mne osobne nezáleží na wattoch ale na decibeloch a bassách ... a bass reflex bol robený vrtačkou a nástavcom na el.krabice do skrine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mňa osobne by detailné vyberanie meničov, výhybiek, či neustále hrátky s kalkulačkou nebavili - nehovoriac o vŕtaní samotného bassreflexu... takže, toto radšej prenechávam tým, ktorí sú v tom dobrí... a ja sa zase snažím byť dobrý vo fáze, keď tie reprá budem mať na stole
ad2) nechápem, čo sa všetci ženiete za tou wattážou. jednak, bez citlivosti je ten údaj na dve veci, a keby aj - ktorý normálny človek by v obyčajnej izbe využíval 500 W, preboha ?? už 100 W je viac než dosť...
ad3) súhlas s chalanmi @jaro1991 a @husky
skladanie nie je narocne. horsie je to prinutit hrat tak ako chces a aby to nerezonovalo ako mraziarensky box.
uplne suhlasim s nahananim sa s wattazou. dovolim si tvrdit ze mojich 250W v bassreflexe v aute hra lepsie ako niekoho 1000W uz len preto ze je to vyvazene a tiez seriove odhlucnenie auta je na vysokej urovni.
tak tomu verím... watty sú len značka pre tuzerov.
okrem toho som narážal aj na limit zvaný ľudský sluch - mimo to, že si ho tým hlukom postupne a nenávratne posielajú do stratena, naše uši pri príliš vysokých hlasitostiach (povedzme 100dB a viac) z ochranných dôvodov komprimujú - a tak je kvalita zvuku paradoxne horšia, ako pri ešte rozumných 80-85dB
myslim ze uz nie je co dodat, uplne suhlasim 90dB je max