ale neisom žiaden workoholik len je mi tam lepšie som medzi ľuďmi a môžem si aspoň uvedomiť že svet je aj iný ako ten čo vidím každodenne z okna resp keď výdem von ...
okrem toho moja práca ehm teda prax ma baví a fakt som už pár krát povedal že by som najradšej stanoval pred kaviarňou a od otváracej do záverečnej tam bol. proste šéf je super vrchné tiež a zákazníci sú tiež uplne v pohode ľudia
a v škole osm mno medzi ľuďmi a teda hlavne s ľuďmi ktroích mám rád .
Skolu som si vyberala sama takze som si pochopitelne vybrala taku,ktora ma zaujima a bavi Uz o dva roky(ked vsetko dobre pojde)bude zo mna veterinarny technik cize nieco ako sestricka,ale chcem studovat dalej na veterinarku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
okrem toho moja práca ehm teda prax ma baví a fakt som už pár krát povedal že by som najradšej stanoval pred kaviarňou a od otváracej do záverečnej tam bol. proste šéf je super vrchné tiež a zákazníci sú tiež uplne v pohode ľudia
a v škole osm mno medzi ľuďmi a teda hlavne s ľuďmi ktroích mám rád .
Ďakujem
šak inak by som tam nebola...a som rada že môžem zase ísť do zahraničia..inak by som sa tam asi nedostala...