Mam problem...teda lepsie povedane mam ,,chrobaka v hlave´´.
Totiz to moj byvaly s ktorim som chodila pred 4 mesiacmi (aj to len 3 dni) chodi na futbal s jednym chalanom ktory sa mi paci....a ja teraz uvazujem ci sa nahodou nepacim aj tomu ktory sa
no podla mna zalezi ako si sa s nim rozisla ak v dobrom a ak ta mal uprimne rad tak ze si v poho ale ak to bolo v zlom tak..... a ak ta ten chalan ktoremu sa pacis pozna tak si myslim ze sa o tebe rozpravali na 100%
Ani nevieš či sa mu páčiš a už za to,že s tvojím ex je kamoš sa museli o ťebe baviť?...trošku som nepochopila..a už ako my môžme vedieť,čo si myslí ten tvoj ex o tebe a čo všetko mu povedal(ak dačo aj vravel)...akože trošičku viac rozvi ten tvoj problem...
no s tym mojim som sa nerozisla prave najlepsie no ale neviem bo my sme teraz na tom tak ze ,,raz hore raz dole´´.Bo taka jedna ,,kamoska´´ jemu natarala hluposti co som ja vraj povedala na neho a mne zase totalne kraviny co on udajne povedal na mna...a nakoniec sme zistili ze to vsetko povedala len preto aby sme sa uz nedali dokopy...
Kika17:
a ako ti mam vlastne viac rozvit moj problem?!a uz som sa dozvedela ze sa mu pacim a volal ma na opekacku (ale nemohla som ist)...a ja som len chcela vediet ci si mylite ci sa o mne rozpravali to je uz jedno co mu byvali povedal...(bo snad neni az taky pes ze by na mna kydal)
to akoze nemozete existovat s tym pocitom ze mate super kamosku s ktorou si rozumiet?? s frajerkou sa aj tak niekedy rozides a tak by si mal kamosku 4ever
presne aj mna trapy ta otazka co aj teba..tak ak ta ma tvoj byvaly rad bude o tebe hovorit isto v dobrom(viem z vl.skusenosti)ale vecinou chalani sa nezvyknu takto vypytovat oni ani velmi nehovoria o citoch....podla mna sa nemas coho bat...vsetko bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no s tym mojim som sa nerozisla prave najlepsie no ale neviem bo my sme teraz na tom tak ze ,,raz hore raz dole´´.Bo taka jedna ,,kamoska´´ jemu natarala hluposti co som ja vraj povedala na neho a mne zase totalne kraviny co on udajne povedal na mna...a nakoniec sme zistili ze to vsetko povedala len preto aby sme sa uz nedali dokopy...
Kika17:
a ako ti mam vlastne viac rozvit moj problem?!a uz som sa dozvedela ze sa mu pacim a volal ma na opekacku (ale nemohla som ist)...a ja som len chcela vediet ci si mylite ci sa o mne rozpravali to je uz jedno co mu byvali povedal...(bo snad neni az taky pes ze by na mna kydal)