@chidori Jeej, vazne? Ale to je v pohode, iba tie drobnejsie veci.. keby si mala kosit celu zahradu, tak nepoviem, ale tak..
Ja som si minule chcela sadnut do travy, ale bola dost vysoka, tak som si okolo seba vykosila rucnym kosakom take kolecko a konecne som bola spokojna. Potom sa na mna z okna pozrela susedka a vyzerala, ze si nemysli nic pekne, ale nevadi . Podla mna nie je az tak divne sediet uprostred polmetroveho porastu vo vykosenom kruhu v tureckom sede s kowboyskym klobukom na hlave a s pohladom do blba...
@flussica nie, lebo druhú časť záhrady kosí mama takže, keby nebolo možné, tak by som musela kosiť ja. oco je kripeľ, on vezme kosu a začne kosiť a ostanú kvanty. ja vedieť kosiť veľkou kosou tak pokosím i hlavy
Bývam v paneláku, tak tu nemám čo kosiť, ale keď som bývala u môjho bývalého a to bolo v rodinnom dome, tak som strašne rada kosila trávnik. Lebo on neznášal pobyt na slnku, ja som to zas milovala, tak som si obliekla plavky a tak som kosila celú záhradu a ešte sa aj opaľovala
V živote som trávnik nekosila, lebo sme nikdy nemali trávnik. Potom sme aj nejaký ten meter a pol štvorcový trávnika mali, ale nemali sme zas kosačku. Jednoducho sa tráva vysadila a rástla si ako chcela
...A nemám rada, keď susedia kosia trávu pod oknami ráno o ôsmej!!
Kosenie je - SUPER! Posobi bohovsky psychohygienicky (fakt - ked vidite, ako ide prec hnusna burina a ostava len hebunka travicka, mate pocit, ze aj vy sa zbavujete niecoho hnusneho)
A navyse som si pri tejto cinnosti uvedomila, co znamena, ze praca slachti cloveka! Nielen, ze sa mi zacinaju rysovat svaly, este mam aj radost z vykonanej.
A ten pocit, ked pobehujete bosi po "vasej" trave je neskutocny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a k teme, este som travu nekosila
Veľa záleží od kosačky, s dobrou kosačkou je kosenie radosť...
Teda pokiaľ nie je 10večer a nie som unavená, ako naposledy...
Ale inak, ta hrubka v nadpise ma dost vydesila
A co kosis 20 arov tymto?
Ja som si minule chcela sadnut do travy, ale bola dost vysoka, tak som si okolo seba vykosila rucnym kosakom take kolecko a konecne som bola spokojna. Potom sa na mna z okna pozrela susedka a vyzerala, ze si nemysli nic pekne, ale nevadi . Podla mna nie je az tak divne sediet uprostred polmetroveho porastu vo vykosenom kruhu v tureckom sede s kowboyskym klobukom na hlave a s pohladom do blba...
Takto som vždy spojila príjemné s užitočným
...A nemám rada, keď susedia kosia trávu pod oknami ráno o ôsmej!!
Kosenie je - SUPER! Posobi bohovsky psychohygienicky (fakt - ked vidite, ako ide prec hnusna burina a ostava len hebunka travicka, mate pocit, ze aj vy sa zbavujete niecoho hnusneho)
A navyse som si pri tejto cinnosti uvedomila, co znamena, ze praca slachti cloveka! Nielen, ze sa mi zacinaju rysovat svaly, este mam aj radost z vykonanej.
A ten pocit, ked pobehujete bosi po "vasej" trave je neskutocny.