@adrenalinismylife ešte pôjdem na žákovic, punkáčov deťom, hardfest, minikvas a pravdepodobne aj uprising. a v septembri je niečo pri brne, kde hrajú takí kamaráti, tak tam prídem.
@xhtml hej, to je strašné, že pohoda chcela získať čo najviac peňazí od sponzorov na čo najlepšie kapely. si uvedom, že je kríza, že kto ti na to dnes dá prachy. a toľko zahraničných interpretov tam hrá. a nielen zahraničných. si skús zistiť, koľko berie Slobodka, na ktorú si sa na UGčku tak silno bavil. vieš, ono ten festival niečo aj stojí. hovno o tom vieš a dovolíš si pičovať. krista aj s tebou!
@transplantovana@xhtml keby len kapely, pohoda má asi ako jediný festival na slovensku skutočne poriadne vyriešenú hygienu a aj stanové mestečko a to tiež nie je zadarmo. okrem toho tesco zariadi v areáli supermarket tesco, čo sa ti môže zdať ako kapitalistická volovina, ale predstav si, že je to úplne úžasné v tom, že ušetrím na občerstvení, keďže nebudem nútená si kupovať predražené veci v stánkoch, keďže mi bude stačiť paštéta a čerstvé pečivo
podobne je to aj so zvukovou aparatúrou a tak ďalej...
@grietusha veď ja viem, len vieš, ako to pnko v rokoch myslel. je mu to smiešne (a pritom nikde nemáme napísané, že každé ráno cestou do roboty nejde do tesca na 10dekov tresky a dva rožky). on si jednoducho musí zarypnúť. och, vytočil ma, kokotisko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale tak, pôjdem ešte asi na 4 festivaly určite toto leto. a v septembri tiež
Nie Funrádio DOHODA D ako debilina
ty vole
podobne je to aj so zvukovou aparatúrou a tak ďalej...
a veď sa nevytáčaj, len mu to robí radosť a utvrdzuje ho to v jeho neexistujúcej pravde.