Dobrý deň s dotyčním sme vymnienali mobili cez bazoš ja som mu mobil poslal 100% stav a on nie dá sa dať tresne oznamenie ? alebo nie ? tak isto viem že si to vyzdvihol
trestné oznámenie sa dá dať na všetko mne sa stalo niečo podobné, prešiel rok a stále nič, od polície riešenie nečakaj ostáva ti asi len zmieriť sa s tým a hlavne poučiť sa, alebo choj za ním, len si daj zase pozor, aby si si nenarobil problémy...keby ťa zažaluje on dajme tomu za napadnutie, to už polícia začne riešiť v rekordne krátkom čase...welcome to Slovakia
čiže ti on výmenu dal ale nebola v 100% stave? Nuž, skúsiť to môžeš ale veľa tomu nedávam. V každom prípade ak sa to nebude hýbať, tak sa môžeš sťažovať aj na inšpekcii.
A tiže či to bude trestný čin bude asi závisieť aj od výšky vzniknutej škody
@martingunda určite uspeje. Policajti sú dnes asi najviac kontrolovaní zamestnanci vôbec a inšpekcia tiež musí vykazovať nejakú činnosť a tá sa vykáže najlepšie tým že zistia čo najviac pochybení policajtov, čiže oni radi niečo zistia.
Problém je práve v tom, že väčšinou chyby nerobia paradoxne policajti i keď sa na nich najviac nadáva. Čiže je viac ako možné že policajt spraví všetko čo mu zákon povoľuje a prípad sa ďalej nepohne pre "nedostatok dôkazov". Nadávať sa bude samozrejme na políciu a čo tam po tom že za to že sa s tým nič nestalo môže napríklad prokurátor, sudca alebo zlý zákona ktorý neumožňuje konkrétnu situáciu dotiahnuť do konca.
Do policajtov sa najľahšie kopne Vedel by som ti porozprávať o rôznych kurióznych prípadoch kedy bolo aj také ublíženie na zdravý vďaka nášmu súdnictvu zobrané tak, že sa nič nestalo a rôzne iné. A policajti si tam prácu čo spraviť mali aj spravili no nadávať sa bude určite na nich
@martingunda určite nejaké sú. Veď ruku na srdce, kto sa v práci nesnaží so zamestnávateľom vyjebať? Každý jeden sa o to snaží. Fláka sa v práci, surfuje na nete, kecá s kolegmi a čo ja viem čo. A príde domov a nie je mu blbé nadávať na prácu iných
No to je o inom už. Jednoducho také prípady sú no oproti takému obdobiu povedzme z pred 10 rokov je dnes takých prípadov možno tak 20% z toho počtu. Ako som písal, dnes sú policajti asi najviac kontorolovaní zamestnanci na slovensku vôbec. Každý jeden deň čo robia musia mať zadokumentovaní s vykázanou činnosťou + ako sa tu bavíme o trestných činoch či priestupkoch, tak to je iná kategória. Tam majú policajti aj lehoty dokedy to musí byť hotové a to sa kontroluje. Tam sa nedá príliš ojebať.
@deravevreco to bude asi chalan, ktorého myslím, je na neho vyše 90 trestných oznámení...vždy vystupuje pod iným menom, iná adresa...nemáš jeho číslo účtu alebo pod. ? pošli TS
Dobra rada, nic nemen za tovar ak si ho pri vymene nemal predtym v ruke a nevidel si ho nazivo.
Kazdy si pod 100%nym stavom predstavuje nieco ine. Ja napr. nieco co sa kupilo, je to v povodnom nerozbalenom baleni a od kupy je to dlhodobo spravne skladovane. Ale kazdy si vazi svoj smejd inak a tak si niekto pod 100%nym stavom predstavuje prave ten svoj odpad vhodny akurat tak do popolnice, ci na suciastky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A tiže či to bude trestný čin bude asi závisieť aj od výšky vzniknutej škody
Problém je práve v tom, že väčšinou chyby nerobia paradoxne policajti i keď sa na nich najviac nadáva. Čiže je viac ako možné že policajt spraví všetko čo mu zákon povoľuje a prípad sa ďalej nepohne pre "nedostatok dôkazov". Nadávať sa bude samozrejme na políciu a čo tam po tom že za to že sa s tým nič nestalo môže napríklad prokurátor, sudca alebo zlý zákona ktorý neumožňuje konkrétnu situáciu dotiahnuť do konca.
Do policajtov sa najľahšie kopne Vedel by som ti porozprávať o rôznych kurióznych prípadoch kedy bolo aj také ublíženie na zdravý vďaka nášmu súdnictvu zobrané tak, že sa nič nestalo a rôzne iné. A policajti si tam prácu čo spraviť mali aj spravili no nadávať sa bude určite na nich
No to je o inom už. Jednoducho také prípady sú no oproti takému obdobiu povedzme z pred 10 rokov je dnes takých prípadov možno tak 20% z toho počtu. Ako som písal, dnes sú policajti asi najviac kontorolovaní zamestnanci na slovensku vôbec. Každý jeden deň čo robia musia mať zadokumentovaní s vykázanou činnosťou + ako sa tu bavíme o trestných činoch či priestupkoch, tak to je iná kategória. Tam majú policajti aj lehoty dokedy to musí byť hotové a to sa kontroluje. Tam sa nedá príliš ojebať.
Kazdy si pod 100%nym stavom predstavuje nieco ine. Ja napr. nieco co sa kupilo, je to v povodnom nerozbalenom baleni a od kupy je to dlhodobo spravne skladovane. Ale kazdy si vazi svoj smejd inak a tak si niekto pod 100%nym stavom predstavuje prave ten svoj odpad vhodny akurat tak do popolnice, ci na suciastky.