ja mam ten 21, a ma taku farbu ako ja, uplne sa z toho tesim inak konzistenciou a krycou schopnostou by som povedala, ze je to mejkap skor, nez bb krem, ale vlastne asi ani neviem, v com spociva odlisnost bb kremu od mejkapu
no to je jedno, mam ho kratko, ale zatial som spoko
mamina si kupuje z lekárne, zo rady Avene a strasne si ho pochvaluje ..aj ja mam z tej znacky nejaku kozmetiku...ale je to strasne drahe ( setrim si tie veci ako keby boli zo zlata
ja som brala 21 lebo prijebany eshop bbkremy.sk nemal ten najbledsi oddtien ale myslim, ze dobre takto, vyhovuje mi ta farba, mozno by mi bola uz moc bleda ta 13tka
ja som si včera objednala Misschu. č. 13. a č.21. Mám bledú pleť a ťažko sa mi niečo zháňalo, všetko som našla len samé tmavé odtiene. A z drogérie som neskúšala, len raz na ruku a dopadlo to tak, že do minúty som mala pokožku, kde som dala ten krémik červenú
Bola som veľmi spokojná s Peggy Sage BB cream, kvalitná francúzska kozmetika, veľmi dobre aj kryje a výborne sa prispôsobí aj tónu tvojej pleti..Dá sa kúpiť cez intrenet za 14 €, alebo potom v predajni v KE..
@ridgeback mám z Číny make up, a mali len jeden odtieň, a keď mi trochu viac z toho vyprskne na prst a dám to na tvar, tak som úplne bledý, že ani normalným tmavým make upeom to neviem poriadne zmiešať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som mala ten od garnieru a odvtedy mam kompletne rozdrbanu plet, takze... nie, uz ani ja neriskujem
ta missha je naozaj kvalita. a hlavne ten vyber farebnych odtienov, normalne maju este dokonca jeden, ktory je este bledsi od mojej mrtvolnej tvare
ja mam ten 21, a ma taku farbu ako ja, uplne sa z toho tesim inak konzistenciou a krycou schopnostou by som povedala, ze je to mejkap skor, nez bb krem, ale vlastne asi ani neviem, v com spociva odlisnost bb kremu od mejkapu
no to je jedno, mam ho kratko, ale zatial som spoko
ale osobne obľubujem Dermacol
hejže.. vždy som bola s dermacolom spoko ale tento výrobok ma nasral
aj ty
ja som brala 21 lebo prijebany eshop bbkremy.sk nemal ten najbledsi oddtien ale myslim, ze dobre takto, vyhovuje mi ta farba, mozno by mi bola uz moc bleda ta 13tka
Ale ak je kvalitný, vydrží a dobre kryje, rada si nechám poradiť aký to máš