Ahojte všetci Rád by som dal do pozornosti skvélú akciu, ktorá sa bude konať v Dopleri 9. mája 2009. Pod hlavičkou párty BEAUTIFUL THINGS http:www.trance.sk sme už v minulosti na Slovensku mohli vidieť také mená ako TIESTO, ABOVE & BEYON, FERRY CORSTE
tesim sa na shaha. to uz bude snad aj poriadne leto a ktomu tie jeho letne melodie P
skoda ze to neni open air
a gielen si neviem predstavit co zahra posledne to bolo brutal ale tam pustal hlavne stare veci a ked on uz nejako upada do zabudnutia neviem co bude hrat teraz
šiel by som veru, ale moja finančná situácia mi to asi nedovolí... mám to tam rád, lebo i napriek vyfetovaným smažkám pod pódiom sa človek môže zabaviť bez obavy z konfrontácie s jebnutými doplerovými deťmi s rovnými šiltmi
Ak by sa na bráne nekontrolovali občianske, a nebolo by vstupné adekvátne lineupu, ver tomu, že tie doplerácke deti by tam boli... Teda, už ani nie, keďže vstup je od 17 a do VIPky od 20... Aj keď teda aj na tých nad 20 kukám niekedy ako vyvalený, ako sa dokážu chovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no, samá kvalita!
žúrka jak sviňa
už sa trasiem na cosmopolitan
skoda ze to neni open air
a gielen si neviem predstavit co zahra posledne to bolo brutal ale tam pustal hlavne stare veci a ked on uz nejako upada do zabudnutia neviem co bude hrat teraz
Žúrka s Julesom bola super, ale balearic nie je môj štýl a pre mňa dosť nuda... Táto BT nie, ale na Euphonic night sa teším.
vdaka za objasnenie