@wladi ak viem, tak nejaké tuc-tuc niečo, na kt. by som nešla, ani ak by mi za to platili... (hoci, možno so štupľami v ušiach za solídny obnos by som uvažovala
@ noen to je skor kvoli tomu, ze free je s dvomi e, tak aby to vyzeralo zaujimavejsie
a o hudbu tu mne nejde. aj tak z toho nic nepocuvam, ale idu tm ty spravny ludia, s ktorymi sa chcem zabavit a atmosfera, aka je na festoch nie je nikde inde
Ja som bol jeden krát free. Tuším dva roky dozadu. Bolo tam celkom fajn, a flašu tam naozaj dostanete, musíte byt šikovný. Pivo bolo naozaj drahé, heineken 50sk ale kúsok od areálu bol pekný autobus kde čapovali za 22sk ale ten už tam bohužial neni.
hmm, no ešte neviem, ale možno sa tam ukážem, ale kedže takú hudbu nepočúvam, tak tam len budem sedieť s knižkou niekde na tieni a popíjať červené vínko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.beefree.sk/...
je to hudobny festival pri Piestanoch. je za d, tak preto free
@yurian nie dakujem nechystam sa piestany som si uzil tento rok uz dost
a o hudbu tu mne nejde. aj tak z toho nic nepocuvam, ale idu tm ty spravny ludia, s ktorymi sa chcem zabavit a atmosfera, aka je na festoch nie je nikde inde
ale asi to myslím trochu inak ako ty...
@kosmiklove a ty čo frfleš, nás minulý rok pustili a nik to nekontroloval