Pani a damy beefree nie je len techno a neviem ci vobec techno sa tam hrava viem o housovou, trancovom a dnb stage ktory tam bol urcite..Tento rok pridte urcite mal by som sa objavit za mixpultom ak sa podari
Ano je pravda ze ludia maju radi techno music len nemam rad ked vsetky styly elektronickej hudby hadzu do skupiny techno music.. Dnes je siroka skala jednotlivych zanrov a preto ak sa zaujimaju o clubovu scenu a chodia na podobne akcie ako je beefree tak je len dobre ak sa v tom trosku vedia orientovat nech nie je kazdy Dj len ten co hra techn Ale inak som rad ze sa rozrasta komunita clubberov, ktory napriek tomu ze ich doma TV krmi komercnymi zalezitostami sa nedaju pohltit
hmm bola by som zwedawa kolko percent ludi co nawstewuju bf chodi aj na ine party, inokedy a inde..lebo uz tam (na bf) co za asocialow chodi..nechapacky no..
Neviem načo riešiš také pičoviny Toxicat. Pre mňa je beefree o slobode. Si myslíš že si lepšia alebo že má právo počúvať hudbu len ten kto sa jej rozumie?
je pravda ze beefree je o slobode a moze tam ist kto chce ale keby tam daju aspon 300 sk vstup tak by sa tam nenahrnuli setci ty naje... agresivny, pickovia co o tom nic nevedia len niekde poculi ze na taketo akcie chodia pekne zenske
tromi autami. 15 ludi ktorých budem poznat tak to bude inéééé. Jaj tam sa bude piť, fajčiť, húliť, fetovať, šukať . A aj minulý rok to bolo dosť super(vtedy som mal prvý raz extasy). A teraz tam budem behať vyfukaný jak šipka...
ludia prosim vas, nechodte tam kkti typu bol som raz na party, ozral som sa a bolo super, diky skoda ze to je zadarmo, myslim, ze vstupne by vyrazne ulahcilo rozhodovanie mnou chrakterizovanych individuii
Neviem kolko z vas tam uz bolo...no ja od minuleho roku ked som tam bol 1x viem, ze takuto akciu si uz nikdy nenecham ujst...
Veru beefree neni len o techne...a nemam rad ked sa na bf a podobnych akciach ukazuju ludia co poculi adagio alebo trafic pred dvoma rokmi este ked fical Tiesto a potom sa hraju na tazkych clubberov.
Pochopitelne kazdy asi zacinal na techne stylu Paul Van Dyk...ale to je koliska alternativnej hudby. Ja pocuvam elektronicku hudbu uz asi 6 rokov a osobne skor holdujem housu a progressivu aj ked som minule bf stravil prevazne casu na techne x) no hold je tam dobra atmosfera a viac nez do pohody ludia.
Snad nebude tento rok pogressive stage na piesku...a nayebani SBSkari...
Ku**a, do pi*e ja nato nacisto ku**a drat serem do boha. Cely rok do pi*e sa tesim na beefree a ani za boha sa neviem zbavit sku**enej choroby pi*i sa dnes zobudim a teplota 38. Mam v pi*i ku*va.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale pilo sa tam dobre...
a myslim,ze Beefriicko je len o TEXNE, je tam popicii BnB stage, ,hraju housiik, tech-house,tolko DJs som nevidel este pokope*-}
pre väčšinu ludi je to hlavne o techne jak vidis.
na nete som nic nenasiel, dik moc
co je ale dolezite.. ze ti zvyknu robit problemy, kdezto normalne "smazky" su absolutne nekonfliktne osobnosti
ale tesime sa na Bf'08
tromi autami. 15 ludi ktorých budem poznat tak to bude inéééé. Jaj tam sa bude piť, fajčiť, húliť, fetovať, šukať . A aj minulý rok to bolo dosť super(vtedy som mal prvý raz extasy). A teraz tam budem behať vyfukaný jak šipka...
Veru beefree neni len o techne...a nemam rad ked sa na bf a podobnych akciach ukazuju ludia co poculi adagio alebo trafic pred dvoma rokmi este ked fical Tiesto a potom sa hraju na tazkych clubberov.
Pochopitelne kazdy asi zacinal na techne stylu Paul Van Dyk...ale to je koliska alternativnej hudby. Ja pocuvam elektronicku hudbu uz asi 6 rokov a osobne skor holdujem housu a progressivu aj ked som minule bf stravil prevazne casu na techne x) no hold je tam dobra atmosfera a viac nez do pohody ludia.
Snad nebude tento rok pogressive stage na piesku...a nayebani SBSkari...