Acia sa kona 03. - 05. 08. 2007 v areali vodnych spotov v Hornej Strede pri Piestanoch. Vstupne je free, cize zdarma. Sprevadzat bude vyse 150 dj-ov na 4 stage-och 48 hodin v kuse...
widim, ze sem musim hodit link pre takychto ludkow, ako kolega wyssie...a ked newies o aku akciu ide, resp. si to neoweris, tag nepis quatche ok?...sem sa nikto nejde bit, wer mi, sem sa idu ludia zabawat, dancowat a nie bit...toto neni nejaka dedinska akcia pre par wydlakow, ktory sa ta idu nadrbat a pobit...okk???...wiem o com howorim, tag uz nepis take weci...
Nemyslím...minulý rok keď som bola na beefreečku na zlatých tak o takej...druhej-tretej nabehli nabratí týpci a bili všetkých v bielych rukavičkách....
Drakem, ja som hovoril o Bratislavskom bee free a myslím že je potom neadekvátne hovoriť že akcia konaná v najvačšiom meste našej republiky je dedinská....a ver že na každú akciu ktorá je zadarmo,každú sa dostanú jebkovia ktorý nikde nebudú na festivaloch ako pohoda....
a viem o akú akciu ide,dva krát som tam bol, raz zop zvedavosti, druhý krát z menšieho donútenia, techno sa ešte dalo aj keď ho nemám vobec rád, ale ked som odišiel dalej od stageu takz každej strany som počul: chceš napiču..hej poď sem a podobne +ocitol som as uprostred bitiek niekolko krát,naštastie som vyviazol bez zranenia ... a to ešte nespomínam len takých čo tam nabehnú len preto aby niekoho zmlátili a potom odídu, za to nikto nezaplatí ani 200 korún aby to urobil
ale neboj určite tam niekto pojde aj keď somnapísal svoj názor a prajem ti aby si si užil akciu bez ujmy na zdraví
heh...okk...ja takych bitkarow ani nebudem wnimat, bo odkedy ta dojdem, tag budem smazit az dokym neodpadnem od unawy do stanu, alebo kdesi na okraj pod strom ...inac sry za moju prudku reakciu..PEACE
tak si to kto idete poriadne uzite... ja si pozriem aspon dake video na youtube jak to tam dakto zavesi...tu v krajine javoroveho listu nic take ako techno party nemaju...
Juuuuu čo vy tu dávate o bitkároch . Tých máš úplne všade , v meste , za rohom na sídlisku ,doma atd . Bola som na beefree na otočku včera dnes a môžem povedať že krútá kvalita , príjemná atmoška , super .
Ja som tam bola wčera do pol noci a stálo to zato ani jednu bitku som tam zatial newidela ale zabava tam bola Asi tam pojdem aj dnes no newem ako kamoš odšoferuje ráno domov včera sme nepila ale bolo super Jediné čo ma tam nasralo tie jeblé ceny všetkého možného ale to je asi na každom festaku Ale neni zákaz nosenia chlastu tak mi je to 1 5!Stálo to za to a kto tvrdí že je to na kkt tak nech príde dnes a presvečí sa sám...
Tak to je dobré že ste si to užili bez bitiek, ja som také štastie nemal pred 2 rokmi v blave aj keď som sa s nikým nebil, len som pozoroval ( ožratý podotýkam ), ale aj tak by som tam už nešiel....a f poho Drakem, vim čo je to primárne vytočenie sa
Ja som tam teda bol. A tuším tam bol relatívny klud. Oni to preto presunuli z Blavy tuto. Lebo sa tam schádzali bitkári z blavy, čo len prišli zadarmo.
A k tým tekutinám. Bol zákaz nosenia dovnútra ale tak plot bol celý rozobraný. V spacáku som prvý deň priniesol flašu. Dalo sa to pošpekulovať. Ale že pivo 50 SK, vodka Nicolaus 50 sk... No konec...
To bol najlepší festák . Prežila som tam naozaj husté chvíle . A ráno ked svitalo sme si kúpili čajík a čakli sme pri jazeru na záplavu slnečného svetla a obíjmali sme sa .Spomienka na celý život a na všetko.
Akoze tych hlupich hlav co tam sli iba preto ze to bolo free tam bolo dostatocne vela zazeraly tam ako prijeb.ny po nas si mislym.A ta SBS no nemam slov cis.y k.k.ti ked mi povedal ze si mam vsetko dat von z vrecak a zobral mi poppra to us akoze nie to som si mal aj toho asi schovat Ty ludia ma strasne vycerpavaly.Keby tam taky neboly tak by bolo super.Maly sme tam byt iba taky co sme prisly na party sa bavyt a smazit a ...
Super akcia.Az na to ze by vazne nemusela byt zadarmo uz len preto aby tam nechodili typkovia co sa chcu len pobit a nie zabavit.
Ale na druhu stranu treba uznat...kde inde na Slovensku ste si mohli zatancovat na poriadny TRANCE pod holym nebom na piesocnej plazi?Jednoducho atmosfera ala IBIZA
pocula som viac nazorov, ze by bolo lepsie, keby to nebolo for free.. tiez sa stotoznujem s nazorom, ze sa tam proste primieshaju divne individua.. tie provokacne typy..zial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
widim, ze sem musim hodit link pre takychto ludkow, ako kolega wyssie...a ked newies o aku akciu ide, resp. si to neoweris, tag nepis quatche ok?...sem sa nikto nejde bit, wer mi, sem sa idu ludia zabawat, dancowat a nie bit...toto neni nejaka dedinska akcia pre par wydlakow, ktory sa ta idu nadrbat a pobit...okk???...wiem o com howorim, tag uz nepis take weci...
a viem o akú akciu ide,dva krát som tam bol, raz zop zvedavosti, druhý krát z menšieho donútenia, techno sa ešte dalo aj keď ho nemám vobec rád, ale ked som odišiel dalej od stageu takz každej strany som počul: chceš napiču..hej poď sem a podobne +ocitol som as uprostred bitiek niekolko krát,naštastie som vyviazol bez zranenia ... a to ešte nespomínam len takých čo tam nabehnú len preto aby niekoho zmlátili a potom odídu, za to nikto nezaplatí ani 200 korún aby to urobil
ale neboj určite tam niekto pojde aj keď somnapísal svoj názor a prajem ti aby si si užil akciu bez ujmy na zdraví
tak si to kto idete poriadne uzite... ja si pozriem aspon dake video na youtube jak to tam dakto zavesi...tu v krajine javoroveho listu nic take ako techno party nemaju...
Inak areál je to pekný podotýkam.
Na platene akcie ako pohoda ci hodokvas alebo ine, kokoti nedaju cez 1000 sk len na to aby sa tam isli pobyt. Idu sa tam bavit.
Na bee free v blave som bol tiez, a tich bytiek som videl dost. Takze tak. Ale na boodku som nedostal
A k tým tekutinám. Bol zákaz nosenia dovnútra ale tak plot bol celý rozobraný. V spacáku som prvý deň priniesol flašu. Dalo sa to pošpekulovať. Ale že pivo 50 SK, vodka Nicolaus 50 sk... No konec...
Ale na druhu stranu treba uznat...kde inde na Slovensku ste si mohli zatancovat na poriadny TRANCE pod holym nebom na piesocnej plazi?Jednoducho atmosfera ala IBIZA
inak akcia nadherna