Chcel by som sa opýtať či tu niekto behá ráno povedzme medzi 06:00-08:00. Pretože ja si chodím zabehať raz za čas a to vždy večer. No chcel by som začať častejšie a ráno. No mám otázku ohľadne jedenia, či sa naraňajkovať počkať nejaký čas a potom ísť beha
nevyznám sa nejako extra do toho,ale podľa mňa sa najesť troška,potom počkať a tak ísť behať..predsa nemôžeš ísť behať bez energie nie? ale zasa ani na plný žalúdok,lebo sa zgrckáš ako dieťa
podla mna na lacno... zo zaciatku je to hrozne, prvych par behov je hroznych ale ked si zvyknes tak sa super beha na lacno aspon ja by som nedokazala behat po najedeni (aj ked by som pockala hodinu, stale by sa mi zle behalo)
tak myslim, ze sa hovori, ze rano by sa malo behat na lacno, ale ja osobne si to neviem predstavit, chodila som do skoly 2-2,5 km na jednu fakultu alebo 4 km na druhu fakultu, bud rychlochodzou alebo na bajku a bez toho, aby som sa aspon napila vody so sirupom a dodala tym telu nejaku energiu by som to asi tazko zvladala, ak vobec.
Ranajky su najdolezitejsie jedlo dna, to len tak na zaciatok, kedze vtedy zacina fungovat metabolizmus.
Co sa tyka kardia rano a nalacno, je to fajn vec ak chces zhadzovat tuk no netreba to prehanat. Takto narano nalacno je optimalna zataz tak 10-15 minut nie viac inak ti pride zle a bude to skor bez pozitivneho ucinku. Ale i v takomto pripade by si si mal dat minimalne zeleny caj/kofein ci inu stimulacnu latku. A nasledne po behu sa poriadne naranajkovat.
ja behavam každe rano ale určite sa pred tym najem a chvilu počkam inač by som nemala energiu..skušala som aj na lačno ale cely den mi bolo potom zle a bolela ma hlava
Ja som behávala tiež v takéto hodiny a nalačno, a horšie som ani spraviť nemohla. Celý deň som bola ako oťapená, malátna... A odvtedy nikdy nešportujem bez raňajok..radšej si hodinu počkám po raňajkách a potom športujem, inak sa necítim dobre.
no hlavne podľa toho, čo chceš schudnúť alebo nabrať kondičku, teda podľa mňa. voľakde som čítala, že na chudnutie počas dňa ti treba 20 minút, aby telo začalo niečo páliť zo zásob a pred raňajkami stačí minút 6 ... keď tak si len niečo prejesť, ale určite sa ráno poriadne napi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Co sa tyka kardia rano a nalacno, je to fajn vec ak chces zhadzovat tuk no netreba to prehanat. Takto narano nalacno je optimalna zataz tak 10-15 minut nie viac inak ti pride zle a bude to skor bez pozitivneho ucinku. Ale i v takomto pripade by si si mal dat minimalne zeleny caj/kofein ci inu stimulacnu latku. A nasledne po behu sa poriadne naranajkovat.