Čo mi lepšie pomôže schudnúť na moju postavu v tvare hrušky? Orientačne mám 172 cm a 58-59 kg. Plávať teraz chodím 2-3rát do týždňa ale behať by som sa asi nedonútila a mám krčové žily. Raňajkujem pečivo prevažne rážne, toasty, ovsenú kašu alebo krupicu
beh je super, z behu som viac schudla ja osobne napr. ale to asi zato, ze pri plavani toho nikdy neuplavem dajak vela
ale inak, som pocula ze pri plavani ti ten podkozny tuk proste ostane viac, lebo telo si nechava nejaku vrstvu na oteplovanie ci co, proste, aj ked si pozries telo nejakych plavcov a bezcov, tak vidis, ze bezci su viac vychudnuti (ti co behaju vacsie vzdialenosti ofc)
Urcite by ti pomohol viacej beh ako to plavanie ... a odporucil by som ti zacat s cvicenim, aspon nejake tie lahke cviky na spevnenie postavy. A s tymi krcovymi zilami nieco rob, nie je to normalne v 18.
neviem, len osobná preferencia: plávanie. tam akoby viac hralo svalstvo... ale keďže naň veľa príležitostí nemám a behať ma nebaví, tak si volím ništ / rýchlopešibus : D
also, osobná dietárna preferencia: z tých spomenutých vecí je najväčšou podivnosťou pečivo a práve toho tam máš najviac
vlastne, normálne obedy v škole asi tiež nebudú celkom zdravie, ak si dobre pamätám normálne obedy v škole
hruškopostava je pekná, skús hrušky
na kŕčové žily mala jedna známa doporučenie piť 5 litrov (filtrovanej) vody denne a ustúpili
plavanie je ovela lepsie pre telo. A chudne sa podla intezity. To s tym udrziavam tuku je hlupost.... Jasne, ze maratonci su jak kost, lebo palia obrovske mnozstvo kalorii a kazda hmotnost naviac ako je nutne je ich telu zatazujuca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale inak, som pocula ze pri plavani ti ten podkozny tuk proste ostane viac, lebo telo si nechava nejaku vrstvu na oteplovanie ci co, proste, aj ked si pozries telo nejakych plavcov a bezcov, tak vidis, ze bezci su viac vychudnuti (ti co behaju vacsie vzdialenosti ofc)
also, osobná dietárna preferencia: z tých spomenutých vecí je najväčšou podivnosťou pečivo a práve toho tam máš najviac
vlastne, normálne obedy v škole asi tiež nebudú celkom zdravie, ak si dobre pamätám normálne obedy v škole
hruškopostava je pekná, skús hrušky
na kŕčové žily mala jedna známa doporučenie piť 5 litrov (filtrovanej) vody denne a ustúpili