Hej, ale to je daký kreslený komiks? Lebo som si myslel že to je nejaký najnovší japonský robot ale keď som to zadal do googla samý kreslený robotík tam nabehol
Bendera ludia nepoznaju tak ako Homera.. ak by poznali milovali by ho seci realisti a optimisti zaroven.. len mam pocit ze ho poznaju iba chlapi..(ak kecam bojujte za svoje rafy ladies ak sa mylim) holkam to asi uslo nic no.. nabuduce..
FUTURAMA? nie je to tak kultové ako The Simpsons, trochu viac uletené, ale výborné. A Bender nemá chybu. Páči sa mi hlavne ako s ničím nemá problém a zlý je jak čert.
@6 dievcatam futurama neusla je to fakt klasika...niekolko krat pozreta...a bender je faaajn...a inac mal pivne brucho ale to len vtedy ked v nom vyrabali domace pivo ked si spomeniete ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- zahada strateneho prstena je vyriesena, podme to zapit -
-I love stilling, I love takin´things-
11. ja viem,ale nejako origos.
A dik už som to uobjavil aj na čeknito.sk
A k téme: Je to dobré ale na Simpsons to podľa mna nemá :p
najlepsia hlaska jaku som kedy v kreslenom serialy pocul inu ktora cast sa vam ludia paci najviac???
pre mňa osobne su naj Fry a Zoidberg
a myslím si že každý sám za seba povie co je väčší kult či to a či onom pre mňa osobne je to futurama, simpsonovci ma ničím nezaujali v podstate