poznam ich z paru serialov....ci filmov..a nezda sa mi, ze keby som ich neponal tak b ysom o vela prisiel.....su mnoho omnoho lepsich hercov....podla mna maju jedine to stasti eze su rovnake a teda obsadenie do rol a hranie sa v danom filme ci sriali moze byt zaujimavejsie.....ale zeby ma nejak oslovili hereckym vykonom....v serialoch pre tenegerov to hej,..ale predstavit si ich v nejakom celovecernom filme kt. je hlboky na emocie ..citovo prehlbeny...no nwm..neodsudzujem..ale nezda sa mi, ze by uspely...
no fuj... trápnejšie filmy natáča už len Uwe Boll...(ak nepoznáš nerieš )...horšie herecky som nevidela a to vraj mali hrať aj Bond girl v niektorej z najnovších bondoviek... to už by ako klesla úroveň kinematografie
Povedal by som že filmy z tými herečkami sú dobré na odreágovanie po nejakej namáhavej činnosti. Len taka špľajda aby sme še nenudili a nemuseli pri nej rozmýšľať :p
taketo piče môžu žrať len 12-14 ročne dievčiny bez poriadneho vkusu. Odpor a hnus, anorektičky a feťáčky a navyše hrozne preceňované. super herečky bez talentu samozrejme
Najlepšie hrali v seriáloch Full House a So Little Time. Škoda že Full House som roky nevidel asi si ho budem musieť niekedy pozreť a škoda že So Little Time nevysielali na slovensku ľudia by sa aspoň zasmiali ...
no ja ich mama rada.. ale v podstate su len zlate.. vo full house boli dobre.. ale tie ich filmy boli tak trapne predvidatelne onicom ze nechapem.. ale zarobili si..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jedina rola,ktora im sedela bola vo Full House
teraz..
ze herecky pch...
bohacky anotekticky a bohvie este co su..
ale herecky nie...