daj si paladina a 2v2 s nejakym roguom alebo cim a nemozte prehrat, ked pojdes holy to su same bublinky a healy a to sa proste neda... ten rogue bude robit dps a takto zlozite vsetkych ak nieste neschopny
@james144 ale je rozdiel ci na 1v1 alebo na arenu...ci healera alebo dps...proste ono sa neda ani nahodou vybrat jeden class a spec ze tento je najlepsi
@Apis no este ze nehram paladina inak by som bol v tom grafe ze?
@Etelnair preve preto co hovoris je podla mna paladin najjednoduchsi v pvp, moze byt healer aj dps, ma dokonalu survivabilitu a hodne silne bursty ci uz dps alebo healovanie, dobry aj v arenach aj v bgckach... preto ho nehram, je to easymode aj ked fakt je ze aj to clovek musi trochu vediet ale je to o dost jednoduchsie ako taky warrior alebo priest
@xennus warrior? sak warr je asi najprimitivnejsi class aky mozes rollovat =D a pala nie je az tak easymode...ak chce byt skilled musi v arene trochu aj makat....nie jak ten warrior..onetarget spammer
@Etelnair no neviem kedy si hral naposledy wara ale v poslednej dobe je to jeden z najslabsich classov na pvp ownuje ho skoro kazdy okrem DKciek a shamanov... u ostatnych zalezi na geare a skilloch
ale tak zase ide a o spec, taky prot toho vyrdzi to hej... a hlavne ide o vec nazoru predpokladam ze teba ownuju warovia... mna zase paladinovia
@Etelnair jaj tak ja som bral ako samozrejmost ze ten styl hry co si pisal aj konci vyhrou a hmm... to hej, mna este laka kombo resto druid a resto pally alebo jedneho z nich vymenit za disc priesta.. to by boli nekonecne suboje
@Kokinka ja nie... aspon je hranie vyzva, treba dost menit stancy a pouzivat vsetky cooldowny aby clovek vyhral a navyse ...ak aj to zlyha este vzdy si mozes vylevelovat dalsiu postavu
v casoch ked som este hraval wowko tak som povacsinou preferoval meele classy neobmedzene manou = rogue, war a na wotlku aj dk popripade este fekal fruit kedze na wotlku mu odobraly intelect z feral handier.. a k teme best pvp class vo wowku podla mojho nazoru ten za ktory vie dotycny najlepsie hrat kedze ked to naozaj vie tak by si mal dat kazdu classu..
@Etelnair prečo by nie? Každému vyhovuje niečo iné
Paladina som hral chvíľku a je to nuda doslova len dávaš čo zrovna nemáš CD a všetko leží(ak si holy tak všetko žije) a keby že ti je nedobre tak hodiš bubla keby že tvojmu partakovi tak HoP proste o ničom.
Warrior je oničom a ľahký do PvP? To nieje možné žeby si za neho niekedy hral alebo aspon vydel dobrého warra Toto bol najlepší warr na serveri kde som hrával. Na novšom patch-i už je síce slabší ale kto za neho vie stále nemá problém.
Sám som hral za druida(resto, balance väčšinou kombinácia) dobrý 1,5roka a viem čo dokáže kombinovanie abilit z troch rôznych smerov a ako dlho trvá sa to naučiť. To samé u warriora. Myslím že ani jedna z class za ktoré som hral ma nezaujala tak ako tieto možno ešte shaman. Ako písal niekto vyššie najlepšia je ta za ktorú to vieš.
@james114 ja som warriora hraval, bol to dlhu dobu moj main char......a vo vseobecnosti su meele classy lahsie ako casteri a este k tomu warrior je ten ktory nema na starosti nic ine len vkuse jebat jeden target a nedovolit mu ujst
"ktory nema na starosti nic ine len vkuse jebat jeden target a nedovolit mu ujst"
To nemyslíš vážne tak si skús pozrieť to video warrior ktorý len seká jeden target je lama
a caster sa hraje omnoho ľahšie ako melee ak nerátam paladina Samozrejme závisí od toho ako to hraješ melee musí strážiť smer mať prehľad kde má parťaka ktorý je väčšinou mimo jeho zorného uhla. Strážiť si vzdialenosť a meniť target v závislosti od situácie. Musí vedieť pracovať z LoS aby uľahčil prácu healerovi a zároveň aby mu neušiel. warrior je čo sa týka tohto najťahšia classa akú som hral . Caster sa tiež môže len niekam postaviť a páliť na všetko čo má v dostrele ale to je tiež lama. Za castera to tiež treba vedieť ale pri vzdialenom targete máš omnoho širší prehľad.
@16 resto palach? Taká aréna nemá význam nikdy by ste nevyhrali. Bez DPS nemá aréna význam.
"videl take ze resto druid skapal v intercept stune tak neviem" /facepalm ty si kedy videl naposledy ako vyzerá resto druid na wotlk?
Z druidom som chodil arény pekne dlho tak snáď viem čo druid dokáže aby bol lepší partner ako palach
@james144 ja som nehovoril ze cely cas len jedneho kosit, sak to je samozrejmost ze menit targety ale warr sa fakt nemusi dokopy o nic starat....line of sight ma mat na starosti healer!!!!....a to ze mat prehlad kde je tvoj mate ma zvladat aj retard.............a nechod ma este presviedcat ze neviem co som videl -.- cca pred troma tyzdnami to bolo
@Etelnair tak ten druid bol asi iny looset lebo s kamosom co chodime 2v2 tak mu redukujem healing o 75% a aj tak mame problem ho zlozit, vzdy to trva vela sekund
@James144 a nehovorim ze by to bola kombinacia na vyhru, ale na nekonecnu hru... je dost mozne ze by to oponentov omrzelo a vzdali by sa alebo by boli oom a potom prehrali
@xennus ten druid nebol undergeared...problem je ze vo wotlku nie je problem spravit 20k burst aj viac v 2v2 a potom ten co hra za druida ostane len pozerat s otvorenou hubou =D
nemá cenu ďalej diskutovať pretože LoS majú na starosti obaja. Ja sa môžem aj rozkrájať keď sa warr interceptne 20y dalej a zajde za prekážku...healer si to musí obehnúť čo napríklad proti dvom dmgerom je osudová chyba. Vieš koľko roboty to ušetrí ak ten čo ho healeuješ aspoň raz pomocou LoS vykryje prichádzajúci spell? Sa pozri na tom videu o čo sa stará Pain...stará sa o CC drží si vzdialenosť a používa správne ability v správny čas na správny target. Proti Painovi som hral stovky aŕen a jedno viem určite stará sa o všetko. Healovať v aréne warra ktorý sa stará len o dmg je utrpenie healovať Paina je byť ako v perinke človek sa môže spoľahnúť že v tej aréne nieje sám. A čo sa týka prehľadu tak to fakt rešpekt pretože najčastejšou chybou je neprítomnosť na TS keď sa dmg odtiahne od healera a následne sa nechránený healer sundá. Aréna je o tom že sú tam dvaja ktorý navzájom spolupracujú nie k tomu aby každý hral za seba.
Si pozri » www.arenajunkies.com/rankings/2v2/... od patch-u 3.1.x je resto plnohodnotný healer do 2vs2 Vďaka vylepšenému barskin, tree of life, lifebloom a Nourish.
PS: a aj v BG sa warr používa na ochranú healerov pretože sa dokáže premiestňovať veľmi rýchlo.
Na akom serveri a na akom ratingu si to hral za toho warra?
@james144 warriora vacsinou nekosia, nech sa interceptne kam chce....a urcite lepsie interceptnut sa ako nechat ujst target za pillar odkial za 3 sekundy vyleze s full hp......around the corner mi vysvetlovat nemusis....warr a CC no nevim =D...a ja som nehovoril ze resto druid je zly healer...ja som len spomenul co som videl lebo to ze su v 2v2 time dvaja healeri este neznamena ze musia prezit vsetko
ty mi zase nevyvracaj to čím som zabil rok a pol života....btw niekedy je lepšie ísť do warra napríklad taký fury warr má vďaka talentom rage na rozdávanie takže neplatí to čo platilo na TBC že do warra no dmg pretože bez rage nieje taký nebezpečný Ja si tiež nemyslím žeby 2x healer v 2vs2 musel prežiť všetko
Hral som za všetky classy okrem DK tak mi ty netvrď že za warriora je to ľahšie ako za palacha
a 2vs2 bola unbalanced len na patch-i 3.0.2-3.0.9 potom bol ešte chvíľu unbalanced rogue z priestom a hunter ale od vtedy je to vybalancované relatívne dobre
@james144 ale ja nemysim retardovaneho paladina ktory stoji na mieste a spamuje holy light a flash of light a druhou rukou sa spara v nose =D myslim paladina ktory je skilled a pouziva viac ako 3 skilly a robi triky s blessingami a vie co robi a ma dobry timing a vie vypomoct s cc alebo dps v spravnej chvili (myslim holy pala teraz) ......a 2v2 bolo, je a bude unbalanced lebo blizzard balancuje pvp podla 3v3....jedine co je dobre ze sa snazia davat prec rng.....na sylvanase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@Etelnair preve preto co hovoris je podla mna paladin najjednoduchsi v pvp, moze byt healer aj dps, ma dokonalu survivabilitu a hodne silne bursty ci uz dps alebo healovanie, dobry aj v arenach aj v bgckach... preto ho nehram, je to easymode aj ked fakt je ze aj to clovek musi trochu vediet ale je to o dost jednoduchsie ako taky warrior alebo priest
ale tak zase ide a o spec, taky prot toho vyrdzi to hej... a hlavne ide o vec nazoru predpokladam ze teba ownuju warovia... mna zase paladinovia
Paladina som hral chvíľku a je to nuda doslova len dávaš čo zrovna nemáš CD a všetko leží(ak si holy tak všetko žije) a keby že ti je nedobre tak hodiš bubla keby že tvojmu partakovi tak HoP proste o ničom.
Warrior je oničom a ľahký do PvP? To nieje možné žeby si za neho niekedy hral alebo aspon vydel dobrého warra Toto bol najlepší warr na serveri kde som hrával. Na novšom patch-i už je síce slabší ale kto za neho vie stále nemá problém.
» www.noobflicks.com/watch/6308/pain...
Sám som hral za druida(resto, balance väčšinou kombinácia) dobrý 1,5roka a viem čo dokáže kombinovanie abilit z troch rôznych smerov a ako dlho trvá sa to naučiť. To samé u warriora. Myslím že ani jedna z class za ktoré som hral ma nezaujala tak ako tieto možno ešte shaman. Ako písal niekto vyššie najlepšia je ta za ktorú to vieš.
"ktory nema na starosti nic ine len vkuse jebat jeden target a nedovolit mu ujst"
To nemyslíš vážne tak si skús pozrieť to video warrior ktorý len seká jeden target je lama
a caster sa hraje omnoho ľahšie ako melee ak nerátam paladina Samozrejme závisí od toho ako to hraješ melee musí strážiť smer mať prehľad kde má parťaka ktorý je väčšinou mimo jeho zorného uhla. Strážiť si vzdialenosť a meniť target v závislosti od situácie. Musí vedieť pracovať z LoS aby uľahčil prácu healerovi a zároveň aby mu neušiel. warrior je čo sa týka tohto najťahšia classa akú som hral . Caster sa tiež môže len niekam postaviť a páliť na všetko čo má v dostrele ale to je tiež lama. Za castera to tiež treba vedieť ale pri vzdialenom targete máš omnoho širší prehľad.
@16 resto palach? Taká aréna nemá význam nikdy by ste nevyhrali. Bez DPS nemá aréna význam.
"videl take ze resto druid skapal v intercept stune tak neviem" /facepalm ty si kedy videl naposledy ako vyzerá resto druid na wotlk?
Z druidom som chodil arény pekne dlho tak snáď viem čo druid dokáže aby bol lepší partner ako palach
@James144 a nehovorim ze by to bola kombinacia na vyhru, ale na nekonecnu hru... je dost mozne ze by to oponentov omrzelo a vzdali by sa alebo by boli oom a potom prehrali
Si pozri » www.arenajunkies.com/rankings/2v2/... od patch-u 3.1.x je resto plnohodnotný healer do 2vs2 Vďaka vylepšenému barskin, tree of life, lifebloom a Nourish.
PS: a aj v BG sa warr používa na ochranú healerov pretože sa dokáže premiestňovať veľmi rýchlo.
Na akom serveri a na akom ratingu si to hral za toho warra?
a 2vs2 bola unbalanced len na patch-i 3.0.2-3.0.9 potom bol ešte chvíľu unbalanced rogue z priestom a hunter ale od vtedy je to vybalancované relatívne dobre
sa pozri na » www.arenajunkies.com/rankings/2v2/... a sú tam všetky classy takže je to vybalancovaná sezóna. a kde že to hraješ?
najľahšie ovladateľné: Paladin, elemental shaman arcane mage DK(vraj)
najtahšie: warrior, druid, frost mage
aspoň z toho čo som mal vyskúšať(okrem DK za toho hraje kamoš takže z jeho skúsenosti)