@soltyky ževraj je to najlepšie kombinúvať ale čo ako o tom počúvam od známich tak že ani chudé baby čo behávajú furtne a tak tak že sa toho nemôžu zbavíc..
čiže od toho usudzujem, že keby sa mne čosi takého objavilo a chcela by som to riešiť tak by som kávové peelingy a a obklady dávala alebo čo, pretože pohybu mám mile dosť
@thrwtchr nevyskúšam, bojím sa! (lebo zrazu tá žihlava zmutuje a bude brutalne vždychtivá a bude mi chcieť oko vylúsknuť!) ale viem že žihlavové výluhy mi dósť pomáhali pri zápaloch pokožkových, čiže v hlave chrobak je!
a ja viem je na to milion protiargumentov ale mozoček bude spokojny keď si prečíta! @soltyky nie ale ja by som ho tam isto dala najradšej by som banan davala do všetkeho aj do henny ale to by som si potom vlas mohla akorát ako prilbu dole dať po tých 8 hodinách
ale tak inakšie ludźe si davajú kyslú smotanu a táq...ale ja by som dala rpedsa len banán!
@nemamcas áno to je pravda ale myslím že keď niekto začne cvičiť, nejesť sladkosti a mastné a neviem čo tak to zmizne. Ja sa priznám ja som mala strašnú a keď som zmenila životný štýl tak úplne zmizla
@tima11 to, čo popisuješ, sa mi vidí skôr ako výnimka než pravidlo ... ja športujem celkom aktívne, neprežieram sa somarinami (ok, z času načas ) a mám podľa mňa celkovo dobrú životosprávu .. a celuli sa ma drži ako kliešťa
ale vraj pomáhajú aj na C zamerané masáže treba skúšať a uvidíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja ti poradím asi len škoricu. Potieraj si s ňou partie, prekrvuje telo. Samozrejme, že to bude štípať.
čiže od toho usudzujem, že keby sa mne čosi takého objavilo a chcela by som to riešiť tak by som kávové peelingy a a obklady dávala alebo čo, pretože pohybu mám mile dosť
ale dobrý nápad! (nie ohladom tohto práve... mi iné napadlo, naštudújem potom čo to robí keď to po pŕr/bŕrhli!)
ale ten kavovy peeling znie zaujimavo,mozno skusim
a budem sa ti chichotať vysmevne
jagvidíš tagto bolo mnou skúšané dostatočne. mierna blaženosť/ z končatiny sa šíriaca slasť nasleduje a pokračuje.
aj ja som počula to s tou škoricou. a ešte skús piť dostatok vody (údajne 0,4l/10 kg váhy). a naštuduj si, čo to vlastne celulitída je
a ja viem je na to milion protiargumentov ale mozoček bude spokojny keď si prečíta!
@soltyky nie ale ja by som ho tam isto dala najradšej by som banan davala do všetkeho aj do henny ale to by som si potom vlas mohla akorát ako prilbu dole dať po tých 8 hodinách
ale tak inakšie ludźe si davajú kyslú smotanu a táq...ale ja by som dala rpedsa len banán!
co nevidim, to neexistuje
ale vraj pomáhajú aj na C zamerané masáže treba skúšať a uvidíš.