chytila som do ruky foťák, a že budem férová, nechám všetko na svojom mieste, ani sa toho nedotknem.. len tuto servitku vyhodim..pockaj vsak tu mam este darceky z narodiek trochu to preriedim aby sa nezávidelo.. toto dam sem toto posuniem tam..OK..
takto nejako to u mna teraz vyzera...fotka bola robena niekedy pred mesiacom, odvtedy som trochu upgradol pc a desktop plocha bola fotena teraz (preto ten rozdielny cas na pc a vpravo na pda)
@xhtml kazdy pubert, co tu dal fotku, dal fotku svojho stola, iba jediny dospelak nevie, co je fotka stola a miesto toho odfotil zblizka svoje atari
ale asi je to dospele velmi, ze clovek odignoruje poziadavku ulozenu v @0 a miesto toho prizvukuje svoju zalubu mozno v den svojich 24. narodenin tento dospelacky pristup pochopim
Stôl mi posledné roky slúži čisto len ako odkladisko vecí (nemám tam ani stoličku)... Aktuálnu foto žiaľ nemám, tak aspoň niečo z histórie, kým ešte bol "normálne" používaný:
@astaroth27 ten nie je ani len do polky steny. mal iba chrániť telo od studenej steny pretože na tej strane som mala voľakedy posteľ, no i tak to bolo rovnako studené
nemám pracovný stôl, mám vedľa postele pristavený obyčajný stôl, kde mám všetko repráky (subwoofer je na okne ), ntb, šálku, pohár, harddisk a obaly z hašleriek (rozpúšťal som ich vo vodke a nejaké ostali tak som si dal
aaaa toto je super diskusia. milujem stoly (v mojej izbe mám dokonca dva sama pre seba - jeden veľký klasický vrámci nábytkovej súpravy - ten je na písanie - a potom rohový - tam mám ntbk, tlačiareň a tak.
stoly sú moje ale som príliš lenivá aby som ich odfotila a hodila sem do diskusie, no s kľudným svedomím prehlasujem, že mám na oboch organizovaný neporiadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
..kvak..
ja mam v detskej dielnu
..kvak..
šije mi.
no a co
@66janica6 krute soad tricko mas, original merchandise
[/IMG]
a radsej to sem nedám..
každopádne vďaka za upratanie stola
uz viem preco ma odmala sikanuju
tak to uzavriem hádam... tuším na tom nie som až tak zle
@rainyday : nie je zač
jou
mám rovnakú kefu na vlasy
ale asi je to dospele velmi, ze clovek odignoruje poziadavku ulozenu v @0 a miesto toho prizvukuje svoju zalubu mozno v den svojich 24. narodenin tento dospelacky pristup pochopim
a ešte za notebookom je docela bordel.
ah, toto bude nostalgická fotka, zachvíľu mať stôl nebudem.
ale bordel sa vždy nájde.
inak ta malinovka je dobra? chcem si ju dnes kupit
bez nb, aby bolo vidieť aj dozadu
a moja obľúbená časť stola
bordel nevšímať!
» www.birdz.sk/webka/loollindu...
bez nb, aby bolo vidieť aj dozadu
» www.birdz.sk/webka/loollindu...
a moja obľúbená časť stola
repráky (subwoofer je na okne ), ntb, šálku, pohár, harddisk a obaly z hašleriek (rozpúšťal som ich vo vodke a nejaké ostali tak som si dal
mal by som si upratat....
stoly sú moje ale som príliš lenivá aby som ich odfotila a hodila sem do diskusie, no s kľudným svedomím prehlasujem, že mám na oboch organizovaný neporiadok
je to desná kvalita, lebo môj frajer pred pár dňami stratil foťák, tak som odkázaná na mobil a na stolíku robím každé ráno poriadok
ale keby bola diskusia, že otvor skriňu a odfoť, myslím, že by to bolo zaujímavejšie