Bez kľúčov. A oblečenia. Inak dakedy vážne i takmer naprázdno, ak by niečo, vždy sa nájde nejaká dobrá duša, čo mi zvyšok požičia (Ale nie, že by som sa na to spoliehala)
@fr4nk1 no nie celu cestu v buse som sa divil daco mi nesedi... daco som zabudol... chcem kuknut do tasky a taska nikde este ze som presiel len cca 4 zastavky
ale vždy mám so sebou pero, vreckovky a isic... dokonca minule som síce mala aj peňaženku, ale v nej asi iba 10 centov, to by som sa ani domov nedostala
no strašne rád by som dal možnosť "internetoch" ... ak to je to, čo si myslím ... to by som mal potom internet ako všade so sebou cestou do školy? vo vlaku uprostred tunela alebo lesa, pekne
Ja som relatívne zo západu a takmer šicko som rozumela! Dokonca i štemfľe! Lebo babka to niekedy vola štrynfle a to je veľmi podobné s nemeckým Strümpfe
fr4nk1 ale moje co ti je? aby som rozumela tomu chlapcovy co nevie ako ma uputat pozornost a tak steka po vychodnarsky? nie nie nie! nic proti vychodnarom ale toto je trapne ako na seba puta pozornost! neeeee :/
potom sa ani nemozu vychodniari divit ze niekomu lezu na nervy. ked taky empir robi kazdemu nervy na vychodnarov!
@neith74 ze bummiska! jake zlate! sak hej. a potom sa vychodniari divia ze ich niektory nemaju radi. no bodaj by hej ked niekdo musi robit bossa. tusim zacnem vsade pisat neee aby setci vedeli aky som ja husty blavak! si zabil neeee.
@bunniska No veď aj, východňári - velký chlastači, čo vypravať nevedia, "ostatní sa prispôsobte" . Ja rozprávam po "nitránsky", a píšem tu ako človek aspoň sa snažím .
@neith74 jj velmi dobre pises po nasom! ja som jedneho poznala to bola taka sketa! dosiel do blavy a p... do blavakov. a ked som sa s nim stretla zacal dr... po vychodnarsky. tak ja po blavacky. ten skoro skapal. aj dostal za to od chlapcov na p... lebo vyzeral jak hare krsna! no a zrazu ho kktka stretnem a vies co? drbe po nasom! ze velky blavak vys! kkt jeden nedorobeny!
@bunniska p..., vy mate ale vsetci problemy...ved tu kazdy nadava na kazdeho...to uz prestante...podla mna je najlepsie, ked je clovek zo stredu SVK, lebo vtedy nema problem ani s blavakmi a ani z vychodniarmi...a rozumie im obom...no nie?
@bunniska Ďakujem . Jeden čas som aj ja písal nárečím, no teraz mi to pripadá dosť trápne , sťahoval som sa kúsok od NR, kam nitrančina nesiaha a pomaly som si zvykol na jazyk "bežných ludí ... Takých ludí, čo si spomínala mám aj ja rád , prídu niekam, vyskakujú, niekto ich uzemní a zrazu sú úplne prispôsobení miestnym podmienkam .
marry1992 mne to ani nechyba im rozumiet. ked na vychode dojdes do skoly tak sa tam bavia takto? :o ja neviem sa ta pytam lebo ty mas otial chlapca! ja nemam problemi s nimi... vadi mi len ako tento puta pozornost! je to echt trapne nemyslis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
fr4nk1 ale moje co ti je? aby som rozumela tomu chlapcovy co nevie ako ma uputat pozornost a tak steka po vychodnarsky? nie nie nie! nic proti vychodnarom ale toto je trapne ako na seba puta pozornost! neeeee :/
potom sa ani nemozu vychodniari divit ze niekomu lezu na nervy. ked taky empir robi kazdemu nervy na vychodnarov!
a neznášam keď mi vynecha noha že sebe držku nabijem