Mám priateľku. Avšak je tu jeden problém. V minulosti jej dosť veľa ľudí ublížilo a ona teraz nedokáže cítiť srdcom. Proste nevie ľúbiť, je tak chladná. Je to veľká škoda, pretože ja som sa do nej bezhlavo zamiloval, a povedal si, že ju proste zmením, že
poznam. a zial, strasne silno pochybujem, ze sa to da. co vsak nie je dovod neskusit to, skor naopak. len si radsej dopredu premysli, ci ti to za to 100ji
snazila by som sa.. ked to v sebe ma, tak to ma, len je to hlboko zakopane.. je to obranny reflex aby si nasla spravneho chalana a spravny bude prave ten ktory s nou vydrzi a pomaly z nej tie city vyhrabe..
kazdy ktory ju opusti skorej nez sa v nej prejavia city za to nestal
neviem ci tuto filozofiu dokazu muzi pochopit ale snad som povedala jasne proste potrebuje byt vybojovana, nech ju nema hocikto
tiez som bola taka... mozno nie az taka uplne,ale tiez som nevedela citit srdcom... no prejavom neustalej a velkej lasky priatela praskol lad v srdiecku a konecne som sa to naucila aj ja...tak s pevnou volou a velkou nadejou a odhodlanim sa to dufam poradi aj tebe... vela stastia teda...
daj jej hlavne čas, nestrácaj nádej, a časom ti snáď sama ukáže, že vie ľúbiť.. človek si potrebuje ujasniť veci v hlave.. a spamätať sa z toho, čo bolo.
@misiaaak12 mal som presne taku. Tento clovek sa taky narodil a to ospravedlnuje tym, ze ho kopec ludi okaslalo. Je len na tebe, ci sa uspokojis vo svojom buducom zivote s tym, ze to bude len o trosicku lepsie. Prejavi sa mozno, ale az za par rokov... co nevydrzis. Kazdopadne, drzim ti palce. Ja som to po dvoch rokoch vzdal, pretoze okrem chladnosti bola aj extremne ziarliva, co situacii nepomahalo. O niekolko rokov potom som si nasiel pravy opak, kde sa citim presne tak ako som chcel.
presne tak isto sa cítim aj ja bohuzial to ziadny s chalanov nedokaze pochopiť .. a všetci na mna tlačia a ja proste nemam zaujem.. a ani mat nebudem ked nič necitim nič to pre mna neznamena a nedokazem sa citit ani stastna ked stále myslím na jedneho ktoreho budem do konca života milovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ona sa boji, ze aj ty ju zranis. daj jej pocit, ze to nikdy neurobis. a hlavne to nikdy neurob!!
kazdy ktory ju opusti skorej nez sa v nej prejavia city za to nestal
neviem ci tuto filozofiu dokazu muzi pochopit ale snad som povedala jasne proste potrebuje byt vybojovana, nech ju nema hocikto
mas 16, si mlady, chod do toho len ak si si isty ze ju nesklames a neopustis.. lebo nikdy nevies co ta rana zanecha
a súcitím s ňou
som na tom rovnako
You probably thought that h8u is Chuck Bass.
...
NOPE!
It's Chuck Testa.
JDI DO TOHO !
booyakasha wagwaan !
a pochybujem ze by som si to nechala spravit
inak... bojuj treba veriť že to ide