ako kedy.. podobne ako grietusha, keď som dobre vyspatá a nie som predtým v strese, nemám problém ísť von nenalíčená, ale väčšinou to bez toho nejde. potrebujem si zakryť obrovské kruhy pod očami, donútiť opuchliny, nech vyzerajú menšie a zakryť tie hnusoby, čo mám zo stresu..
ale napríklad sa často nemaľujem na festovaloch alebo chatách alebo takých tých veciach.
ale napríklad včera, keď som išla vyhodiť k autu nocľažníka, išla som odmaľovaná a v teplákoch, v ktorých som spala!
Ja vôbec neriešim žiadny make-up,pokiaľ nejdem na nejaké významné alebo veľmi nóbl miesto,alebo dopredu viem,že po ceste stretnem nejakého,za ktorého už dlho nemôžem spávať.
Ja mám pod očami kruhy ako múmia,dokonca aj my vidno čierne póry na nose,mám líca ako ruská bábika a je mi to absolútne jedno.Som príliš mladá na to,aby som si xsicht ničila nejakými chemickými sračkami,aj tak je už dosť na hovno
Ale každý piatok chodím do školy nenamaľovaná (po dvoch hodinách s triednou, ktorá vyžaduje aby sme boli nenamaľované sa cez matiku polovicu triedy poctivo maľuje =D ), takže si pomaly zvykám a už ma to tak neserie keď mám rozmazanú linku a pod.
tak keď idem vyniesť smeti alebo tak, tak idem nenamalovaná, ale keď idem niekam, kde ma uvidí väčšie množsvo ľudí, tak minimálne potrebujem mať ceruzku a špirálu, keďže inak vyzerám dosť hrozne...
Dlho som bojovala s chuťou zahlasovať za možnosť s vynášaním smetí...
Ale teda buďme slušní a šokujme - Som schopná vyjsť na ulicu (a dokonca ísť do mesta! ) bez všetkých spomínaných vecí... Ba dokonca preferujem chodenie von bez všetkých tých vecí...
nemám problém ísť niekam nenamaľovaná.... aj keď používam len špirálu, občas sa mi ani do toho nechce.... v podstate je mi jedno, či mám niečo na ksichtíku alebo nie
bez oblečenia, piercingu a okuliarov ( lebo by som nevidela ani na 10 cm)... Nerobí mi nejaký extra problém ísť nenamaľovaná hľavne keď nestíham, aj keď väčšinou mám aspoň make-up a špirálu...
No ja urcite nie keby som vyzerala ako strasiak do skrine..... Nie som velmi ten typ ktory vyjde von tak ako sa zobudi ale ...na druhej strane to velmi neprehanam....
byt nenamalovana je ako pozeram v dnesnom svete rarita ale nie... ked idem vyniest smeti, abo so psom na prechadzku, aebo von s kamosmi, nemalujem sa...nechyba mi to... kto chce , neh sa maluje...ja som neni z tycch a fakt mi to nechyba...dokonca ani kamaratom ... takze... najde sa tu nejaka podobna baba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
a samozrejme, oblecenie
pokiaľ sa dobre vyspím a mám ráno dostatok času na vyčistenie pleti+kávu, tak sa ani nelíčim už.
ale balzam potrebujem
--------
(OMG.)
ale napríklad sa často nemaľujem na festovaloch alebo chatách alebo takých tých veciach.
ale napríklad včera, keď som išla vyhodiť k autu nocľažníka, išla som odmaľovaná a v teplákoch, v ktorých som spala!
Ja mám pod očami kruhy ako múmia,dokonca aj my vidno čierne póry na nose,mám líca ako ruská bábika a je mi to absolútne jedno.Som príliš mladá na to,aby som si xsicht ničila nejakými chemickými sračkami,aj tak je už dosť na hovno
bežne chodím nenalíčená v škole či v meste
nech vidia moje nedokonalosti však som to ja
hlavne aby som nevyzerala ako strašiak v maku a to stačí.
(omg, už mi vážne hrabe...)
a bez vsetkeh kozu by som si ale nechala hahaha
Ok, teraz vazne - bez oblecenia...mozno klucov.
Ale teda buďme slušní a šokujme - Som schopná vyjsť na ulicu (a dokonca ísť do mesta! ) bez všetkých spomínaných vecí... Ba dokonca preferujem chodenie von bez všetkých tých vecí...
@liluska228 viem si to predstavit takto to robilo vela bab na zakladke kvoli mamam