Ja telku ani nepozerám. Naposledy som s tetou pozerala asi 10 minút správy, pretože chcela byť aspoň chvíľu so mnou, ale nakoniec povedala, že mám ísť radšej preč, keď sa mi to nechce pozerať. Takže tak..
Ame Agaru v anglickom preklade After the Rain, celkom pekny a mily pribeh o zivote jedneho samuraja bez pana v starom Japonsku. Velmi pekne urobene, ale asi to nebude pre kazdeho
@luc.ka jaj ja som to linkol bo tam som sa podrobne rozpisal ale ak chces strucny vycuc, tak pre mna 1 z najlepsich filmov ever akoze je to skor pre male deti, ale roztomile strasne moc balzam na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale posledný bol asi pred mesiacom stiahnutý: kill bill
zaujalo ma práve to, jak jej vyďobla oko a napadlo ma, že to v podstate bola dokonalá reakcia a aj to, že ju nezabila, ale nechala ju slepú ... hmm
to len tak môj postrech
a celkovo pekné to bolo
zaujimavé..
to je strašne ňuňu, chcem na to ísť, ale zmeškala som to v nostalgii.. bolo to dobré?
nechcem si čítať recenziu, tú som našla už na kineme, kde som videla ten ňuňavý obrázok ale recenzie čítam až PO... ak vôbec
som len chcela vedieť stručné nepáči/páči/supermeganajviacpáči