Prosto istý čas chodím na VŠ, škola super spolužiaci viac-menej tiež, ale isté veci ma deptali, tak som si povedal, že si podám na VUT prihlášku alebo pôjdem na rok na Erazmus. Ale, stretol som úžasných ľudí , viac ako pr
nejak moc sa rozplyvas nad tym. keby ma naplnalo to co studujem, tak idem na erazmus. a to ze je to pekny odtlacok v CV tiez pocujem prvykrat sla by som tam jedine pre jazyk.
Tiez som na VUT, ti spoluziaci sa mi nezdaju moc spolocenski.. alebo som mozno len mal take " stastie ". V zivote som neisiel do skoly s radostou na tejto vyske takze to sa snaz si zachovat
Na Erasmus by som na tvojom mieste isiel aj ked mas takuto super partiu. Ja planujem ist zrejme az po Bc. Ale podla vsetkeho ta tam moc nenaucia, skor je to o flakani a o spoznavani. Co je najvacsi plus je to zdokonalenie sa v jazyku
ja mám spolužiakov čo sem prišli cez erazmus a väčšina sa zdá byť šťastná tu, ale sú aj takí čo nadávajú na UK a nenávidia to tu a tešia sa kedy pôjdu domov ja neviem čo by som spravil na tvojom mieste, musíš sa sám rozhodnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
to počujem prvý krát v živote, čo viem, tak to ludia vnímajú ako flákanie
Na Erasmus by som na tvojom mieste isiel aj ked mas takuto super partiu. Ja planujem ist zrejme az po Bc. Ale podla vsetkeho ta tam moc nenaucia, skor je to o flakani a o spoznavani. Co je najvacsi plus je to zdokonalenie sa v jazyku