Čaute, aké existujú uplatiteľné a aspoň trochu dobre platené povolania, ktoré by sklbovali bio, fyz, a niečo umeleckého charakteru, t.j. kreslenie, modelovanie, niečo praktické? Resp. je nejaká výška, čo sa na toto vôbec zameriava?
chod na zahradnu architekturu budes musiet vediet ktore rastlinky ako rastu, ci sa hodia/nehodia do takeho a onakeho prostredia (biologia), potom ti bude treba kreslit/navrhovat (umenie) a fyziku tam zrejme tiez treba - jedna baba so mnou chodi na fyziku a dala si ju kvoli tomu, ze chce ist a architekturu.
ja ti neviem, ale u nás všetci čo chcú ísť na design alebo na architektúru na VŠ majú fyziku + samozrejme fakt dobre kreslí väčšina z nich... ale bio? možno záhradná architektúra a do nej skĺbiť botaniku? ale toto si fakt prekombinovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
by som to tipoval na nejaku umelecku metalurgiu ale tam bio nebude nikde asi O_o
neviem no mne nenapada nic
Priemyselný dizajn a automatizácia výroby takisto.
neviem či sa za toto mám nazvať kreatívnym , ale myslím že by postačila spätná editovateľnosť.