tak the secret poznám už dlhšie, videl som a čítal aj iné veci... a ťažko povedať, či som si niečo pritiahol... musím uznať, že odvtedy, čo sa snažím byť optimista, tak je život krajší... myslite si, čo chcete, ale je lepšie keď sa človek snaží vidieť pozitívne veci ako keď sa každý deň utápa v negativite..... a čo je dôležitejšie ako naše osobné šťastie?
zas a znova... je to písané pre robotnícku vrstvu (pracovnú or whatever) alebo jednoduchších ludí... tí ktorí chcú vedieť aj ako to pracuje etc. etc. tak odporúčam dr. Murphyho - tajemství moci podvědomí (alebo tak nejak) ... je to super kniha... krasne to vysvetluje, ukazuje logicke suvislosti a napr. prirovanava to kr ôznym veciam z biblie (neberem to z krestanskeho myslenia ale tak že vlastne tieto prirodzené veci, tí ludia spozorovali a pripísali ich vyššej moci, ktorá im vlastne pomáha, ako barla... majú sa čoho chytiť ... ) etc. etc....
ono ani nejde o to, či sa z niekoho zázrakom stane milionárom, ale o princíp, že treba myslieť pozitívne a na to, čo chceme, aby sa stalo. nie naopak. negatívni ľudia si od seba tie pekné veci len odoženú.
@marleyb nie je to logické, pretože myšlienky sú nehmotné a niečo čo je nehmotné nedokáže pritiahnuť hmotné veci a napr. povedzme že si v aute, želáš si aby bola zelená, ale niekto iný si želá aby bola červená a čo teraz ? to je logicky nemožné, keby sa to fakt dalo, poznáme veľmi veľa takých prípadov kedy sa z ľudí len tak stali milionári, len preto, že na to mysleli
a k @13 alebo skôr negatívny ľudia si to pozitívne nevšimnú
neverím tomu ani trochu, toľko krát som sa sklamal pozitívnym myslením, že už budem len pesimista s negatívnym myslením, keďže vtedy ma zlé nič neprekvapí a dobré len poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a k @13 alebo skôr negatívny ľudia si to pozitívne nevšimnú