Prosím vás vie mi niekto povedať, že či UCM masmediálka poskytuje internáty aj priamo v Trnave alebo mimo Trnavy? Počula som, že sa býva niekde v Jaslovských Bohuniciach...
@eja21 tusim masmedialka zrovna ma inernaty iba v Trnave...viacero mojich spoluziakov je na internate a neviem o nikom, ze by byval mimo a to boli prvaci
@misulkag , pár som si už vyhliadla, po zápise to chcem ísť omrknúť a vybrať si, mám aj taký super 4-izbák za 100 (chlapík vravel, že by sa dalo aj za menej), ten vidím asi tak najreálnejšie
@hyrdelqa nevieš prosím ťa ešte o nejakom priváte v trnave pod 100eur? alebo nechceš spolubývajúcu? tiež budem prváčka na fmk a nedali mi intrák (pričom som čakala, že dajú aspoň 80tim ľuďom a nie 23
@caryne00 , tak kludne ak si najdes este jednu babu tak mozme ist do dvojizbaku (ja budem byvat s priatelom) ale tak mam zatial skor za tych 100, co som mala ponuky za menej ecok tak to boli byty v katastrofalnom stave.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.trnavskyhlas.sk/c/3490-tema-kat...