No ja maturujem budúci rok a už teraz mám vybratých 5 skôl, z toho 3 sú brutálne neuplatnitelné ale strašne by ma bavili a tie 2 ďalšie sú také že na jednu ma na 90% nezoberú a tá posledná je predškolská a elementárna pedagogika- špeciálna pedagogika a tam ja s mojou výbušnou povahou nevydržím, aj keď by som chcela...
poznam pripad 9 prihlasok, ale nevzali ho ani na jednu, same mediny efekt ziaden, ... ja som mala 4 (z toho 1 bez prijimaciek), prijali ma na 3, na 1 som nebola, lebo som uz bola prijata na tych 3, ktore som preferovala, ...
nevravím, že by ťa vzali.. vravím len, že ak dobre zmaturuješ, tak ťa vezmú spolužiačku vzali aj keď mala 3 dvojky a 1 jednotku, ale neviem presne aký to bol odbor, či so sluchovo alebo zrakovo postihnutými....
@caryne00 no veď tak som to myslela... aaaaa ja práveže vôbec na intrák, teraz budem na intráku už štvrtý rok a najradšej by som bola doma.... Mám tu priateľa, kamarátov, svoju izbu.....všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na jednu školu ma zobrali bez prjimačiek
a na druhu som prjimačky robila a zobrali ma tiež.
ale tak u nas boli aj taí, čo si dali aj na 6 škôl, alebo jeden si dal len na 1 a nezobrali ho.
Do UK som chcela dve, ale kedze tam je rovnaka cena za 2 az 5 prihlaskach, dala som si 5, sak nebudem trocharit
..ja som si dávala až 4, kvôli tomu, že všade boli prijímačky, tak som mala strach, že keď si dám len jednu, tak ma nevezmú.. prijali ma na 2
Ako vieš že by ma vzali?...
nevravím, že by ťa vzali.. vravím len, že ak dobre zmaturuješ, tak ťa vezmú spolužiačku vzali aj keď mala 3 dvojky a 1 jednotku, ale neviem presne aký to bol odbor, či so sluchovo alebo zrakovo postihnutými....