Boli ste už niekedy skutočne zamilovaní alebo to boli len sympatie? Ako sa dá spoznať skutočná láska? (prepáčte za také diskusie, ale zaujíma ma t a aj váš názor)
ano bola... a ako spoznas? hm.. no u mna sa to prejavalo tak, že som toho dotycneho cloveka milovala viac, ako kohokolvek na svete, viac, ako rodinu, viac ako priatelov, bola by som schopna pre neho urobit skutocne cokolvek, len aby som vedela, ze je stastny... koli tomu, aby ten clovek dostal od zivota to najlepsie by som ho dokazala opustit, jednoducho, zalezi mi na nom viac, ako na hocicom na tomto svete a necakam nic spat...
asi tolko v kratkosti... o tom by sa dalo vela kecat
skutocne zamilovany a mat skutocnu lasku su dve veci podla mna.
skutocna laska zahrna v sebe obetu, niet lasky bez obety. skutocna laska chce pre objekt tej lasky to najlepsie.
zamilovanost je hlavne o pocitoch, vlastne asi len o pocitoch, podla mna. Optimalne je vo vztahu, ked spolu dvaja chodia, ked su obe tieto veci pritomne, inak je to divne resp. podla mna nespravne
NO.. Ono je to tak nejak protireciaco napisane - BOLI ste uz niekedy SKUTOCNE zamilovani... Ak by to bolo skutocne, nemal by tam zrejme co robit ten minuly cas.
neviem ci som bola skutocne zamilovana ..ale zalubenost to uz dvakrat bola ,a poriadna )prvykrat trvala 10 mesiacov a druhykrat asi mesiac.ale viem ze som bola zalubena ,asi potom to boli len sympatie k tym ostatnym )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vo vsetkych ostatnych pripadoch mozes len predpokladat s urcitou pravdepodobnostou v zavislosti na tom ako velmi ti dany clovek vyhovuje.
A odhalit v sebe "lasku" chce uz riadny kus sebapoznania a v dnesnej dobre je to so sebapoznanim (na citovej urovni) ubohe. Moj nazor.
asi tolko v kratkosti... o tom by sa dalo vela kecat
skutocna laska zahrna v sebe obetu, niet lasky bez obety. skutocna laska chce pre objekt tej lasky to najlepsie.
zamilovanost je hlavne o pocitoch, vlastne asi len o pocitoch, podla mna. Optimalne je vo vztahu, ked spolu dvaja chodia, ked su obe tieto veci pritomne, inak je to divne resp. podla mna nespravne