mam 3 fakt dobre kamosky...prezili sme za par rokov toho uz vela....len prave zacinam pocitovat samotu a nepotrebnost.....pocit ktory ma kazdym dnom viac a viac nici...je neskutocny...
Dve z nich by boli najradsej stale s jednou partiou chalanov kto
V druhom rade prestaň na seba pútať pozornosť drogami.
V treťom rade skús si pohrkať hlavou, keď iné východisko ako drogy nevidíš.
V štvrtom rade choď za kamarátkami a povedz im to.
V piatom rade sa skús zapojiť do diskusie ostatných, spýtaj sa niečo (môž´ byť aj v rámci rozoberanej témy, zistila som, že to je dosť praktická vec).
V šiestom rade by možno pomohlo nájsť si iný okruh priateľov a známych (a nemyslím tým dílerov ani ostatných súdruhov vidiacich východisko z rôznych situácií v drogách)
harasivy panda si misli ze by si si mala najst neaku inu cestu.napriklad,stolny tenis.alebo iny sport.alebo si najst inych kamaratov.teraz este mozes ale ked sa das na drogy a budes v tom pokracovat tak potom sa uz nenajde nikto kto by chcel byt v tvojej blizkosti.ja ked som bol mensi tak sme mali v parte jedneho pandu ktory si mislel o sebe ze je tucny tak drzal hladovku,az to prerastlo v anorexiu.bol veeeeeeeeelice chudy.odvtedy sme sa mu vysmievali a dostal meno "hladový marvin".
ak ste najozajstne kamaratky,tak sa pre take debiliny ako su chalani a alebo dalsi znami neprestanete bavit...mala by si sa s nimi o tom porozpravat ak ti na nich naozaj zalezi...a hlavne sa nelutuj,to vedie len k hlbsej depke... a zacni spoznavat novych ludi,nebud prilepena len na 3 osoby .....
poznám ten pocit... veľmi som sa do seba uzavierala hned ako sa odo mňa niekto odlúčil a strašne ma to trápilo.
Lenže nebudeš predsa v kúte plakať nad tým že nikoho nemáš a ešte zdrogovaná... všetkým, ktorí si chcú ubližovať by som odkázala aby to v živote neskúšali, to naozaj k ničomu nevedie.
Je dobré aby si sa porozprávala s kamarátkami o tom, čo cítiš a ked ťa nepodporia, nelám si s tým hlavu.
Bud sama sebou a ľudia prídu... len sa na to tak nesústreduj a najdi si za ten čas nejaké koníčky
tak ten pocit aj prilis dobre poznam,a neberem drogy aninic ine ,lebo mi to nepomoze a tiez uz neviem ako to riesit ,a je mi to aj jedno ,proste ked nikam nepasujem tak enpasujem a hotovo a tiez ma enbavi s nimi chodit von napr. do tych ich preijebanych diskofilnych baroch a nenavidim tych ich blbych kamosov,tiez sa citim jak 5 koleso na voze ale nikdy ma nenapadlo to riesit dorgamy chlastom abo neviem cim,proste to asi berem tak ze to tak bude vzdy ,neviem ti s tym pomoc teda aj by som ti vedela dat enjake ray ale naco ked ani sama neviem co s tym mam ja robit ,mozno si asi najsrt inu partiu inych kamosov,co by ma chapali,no neviem kde ale ,ked ti lepsikamosi byvaju neviem kde na druhom konci sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V druhom rade prestaň na seba pútať pozornosť drogami.
V treťom rade skús si pohrkať hlavou, keď iné východisko ako drogy nevidíš.
V štvrtom rade choď za kamarátkami a povedz im to.
V piatom rade sa skús zapojiť do diskusie ostatných, spýtaj sa niečo (môž´ byť aj v rámci rozoberanej témy, zistila som, že to je dosť praktická vec).
V šiestom rade by možno pomohlo nájsť si iný okruh priateľov a známych (a nemyslím tým dílerov ani ostatných súdruhov vidiacich východisko z rôznych situácií v drogách)
Ale príbeh o Hladovom Marvinovi je naozaj smutný
Lenže nebudeš predsa v kúte plakať nad tým že nikoho nemáš a ešte zdrogovaná... všetkým, ktorí si chcú ubližovať by som odkázala aby to v živote neskúšali, to naozaj k ničomu nevedie.
Je dobré aby si sa porozprávala s kamarátkami o tom, čo cítiš a ked ťa nepodporia, nelám si s tým hlavu.
Bud sama sebou a ľudia prídu... len sa na to tak nesústreduj a najdi si za ten čas nejaké koníčky