Mala som chlapca, ktorého som neuveritelne moc milovala a ešte stále milujem, ale sme sa museli rozísť, pretože to medzi nami už nešlo... Teraz mám nového chlapca, ktorého strašne moc ľúbim, ale bojím sa, že pri ňom budem myslieť stále na toho, ktorého mi
tot nikdy nepochopim...ak niekoho lubis tak ho lubis natrvalo alebo aspon dlhodobo nielen mesiac ne????ako podla mna padnute na hlavu alebo ze sa hned s niekym spoznat a zacat chodit? sak dpc ved sa ani nepoznaju ako mozu spolu chodit?? nechapem v tomto som akasi neviem heh
och ludia sice mate pravdu je to hlupe ale je rozdiel medzi "milovat" a "lubit". Milovat mozte len jedneho a Lubit mozte len vybranych ludi tak neako to viem ja. No nechapem to dievca, tak strasne moc miluje svojho chlapceka a teraz chodi s inym no ja by som take nieco nedokazal. A Preco ste sa vlastne rozisli?
..ľúbiť, či milovať (každý má to svoje - neriešim)
ale verte, že sa dá dvoch mať rád, či milovať, či ľúbiť
-dá sa, ale každého pre niečo iné, ale oboch rovnako silno. Čo z toho vyplýva -ani jeden nie je dokonalý, nie je to, čo hľadá. Možno len sa s jednym ešte nedokázala rozlúčiť vo svojom srdci a druhého ešte nestihla dosť spoznať.
Urobila chybu, prirýchlo sa zamilovala opäť. To asi podľa pravidla - kliniec klinco(či ako to je), ale nevyšlo jej to.
Nikdy nepochopím ako môže niekto začať chodiť s niekým a pritom milovať niekoho iného? Si ten vzťah nemala ani začínať. Aký to má zmysel? Takto budeš obližovať nie len sebe ale aj jemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale verte, že sa dá dvoch mať rád, či milovať, či ľúbiť
-dá sa, ale každého pre niečo iné, ale oboch rovnako silno. Čo z toho vyplýva -ani jeden nie je dokonalý, nie je to, čo hľadá. Možno len sa s jednym ešte nedokázala rozlúčiť vo svojom srdci a druhého ešte nestihla dosť spoznať.
Urobila chybu, prirýchlo sa zamilovala opäť. To asi podľa pravidla - kliniec klinco(či ako to je), ale nevyšlo jej to.