Ale úprimne - hej. Pripadám si ako na planéte opíc a je mi vrcholne zle zo správania našich aj zahraničných politikov, z ich slov, lží a pretvárky, z posraného bratríčkovania a niektorých textov popovej hudby.
@jimmycrow ja s tebou uplne suhlasim...vidno to hlavne na tzv. madarskej karte...neostanem nic dlzny svojej povesti zleho chlapca, ktory nikdy nie je ticho...ja to posledne udalosti povazujem za zakryvaci manever ekonomickych skandalov a trapne predvolebne triky (blee)
@zuzulka98711 Áno Zuzanka? To bola reakcia k pesničke? Či komentu?
@pershing363 Veru. Posrali si to a snažia sa to zamaskovať "velepravdivými" sľubmi. Len aby im ľudia zas naleteli, dali hlasy a aby sa mohli ďaľšie roky nabaliť. A toto sa opakuje pred každými a po každých voľbách. A najhoršie je, že ľudia, aj tí, čo si to uvedomujú aj tí, čo nie, nemôžeu proti tomu prakticky nič spraviť. Len volia to, čo sa im zdá ako momentálne menšie zlo... Fakt mi nikdy nebolo hnusnejšie pri pomyslení na vládu nejakého štátu, ako práve SR.
@jimmycrow mozno je to tym, ze my Slovaci-obcania netuzime po nejakych roztrzkach medzi susedmi. Viac nam treba klapajucu ekonomiku, zeleznice, dialnice a ooooooooomnoho vyssie platy ako mame dnes..zial zatial tu taka vlada nebola...nanajvys par jednotlivcov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
že rieka do mora sa vlieva
a ten, čo nevie spievať spieva
že rieka do mora sa vlieva
a ten čo nevie spievať spieva
čím to je čím to je
že mladí netúžia byť múdri
a ženy ukryté sú v púdri
Refrén
Možno zlodej a možno mních
spísal knihu kníh
čo raz a navždy vysvetlí
prečo sú veci tak jak sú
život má chuť zápasu
a človek ním len preletí
Čím to je,čím to je
že Mesiac so Slnkom sa strieda
na Zemi blahobyt
a bieda
čím to je čím to je
že leto nenávidí jeseň
a kritik nenapíše pieseň
tá otázka je možno hlúpa
no ja chcem vedieť čím to je
že dym z cigarety stúpa
že husle rozozvučia iba sláky
a lietať nedokážu ľudia
ale vtáky
Refrén
...
Snáď sa raz odpovedí dočkám
nemusím všetko stačí niečo
otázok má každý plný zoznam
čím to je a vobec prečoooo
Čím to je čím to je
že neúspešní
chcú byť z krvi
tyých čo úspešne sú prví
čím to je čím to je
že maliar uznania sa dočká
až keď zavrie svoje oči
Refrén
Ale úprimne - hej. Pripadám si ako na planéte opíc a je mi vrcholne zle zo správania našich aj zahraničných politikov, z ich slov, lží a pretvárky, z posraného bratríčkovania a niektorých textov popovej hudby.
@pershing363 Veru. Posrali si to a snažia sa to zamaskovať "velepravdivými" sľubmi. Len aby im ľudia zas naleteli, dali hlasy a aby sa mohli ďaľšie roky nabaliť. A toto sa opakuje pred každými a po každých voľbách. A najhoršie je, že ľudia, aj tí, čo si to uvedomujú aj tí, čo nie, nemôžeu proti tomu prakticky nič spraviť. Len volia to, čo sa im zdá ako momentálne menšie zlo... Fakt mi nikdy nebolo hnusnejšie pri pomyslení na vládu nejakého štátu, ako práve SR.