Skočili ste niekedy padákom z lietadla. Myslím napr aj ten tandemový zoskok s tým inštruktorom alebo ako sa volá. Ja by som to chcela skusiť, ale neviem či to stojí za to a ako dlho to trvá.
Strašne by som chcela, aj kedˇ mám trochu strach z výšok. Ale mamina mi to zakázala, vraj kým ona žije, tak nemôžem. Takže asi až na dôchodku si skočím
no a ja by som neskočila, bojím sa jak hovado, ale priateľ a kamoška skákali a hovorili, že je to masaker, že proste nepopísatelný pocit ked len tak padáš
Na budúci rok plánujem tandemový zoskok. Už mám takmer našetrené takže sa teším.. je to môj sen. Musí to byť super pocit !! Strašne sa na to teším !
Proste keď si predstavíš skoro 1 min. padať voľným pádom rýchlosťou 200km/h z výšky 4 km... Proste wau ! .. Musí to byť fakt brutal. Už sa nemôžem dočkať budúceho leta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no a ja by som neskočila, bojím sa jak hovado, ale priateľ a kamoška skákali a hovorili, že je to masaker, že proste nepopísatelný pocit ked len tak padáš
ale ten padak planujem tu
Proste keď si predstavíš skoro 1 min. padať voľným pádom rýchlosťou 200km/h z výšky 4 km... Proste wau ! .. Musí to byť fakt brutal. Už sa nemôžem dočkať budúceho leta
ale ja to prirovnávam silnému zážitku z kolotočov