Existujú dnes ešte ľudia, ktorý sa v kuse nepozerajú len na dno pohárika alebo na koniec cigarety?? Slušní ľudia, s ktorými sa da normálne porozprávať zabaviť a pod. Ktorých priroritou nie je alkohol cigarety, diskotéka a pod.?? A najlepšie by bolo keby s
Normálne porozprávať sa dá aj s takými ľuďmi (viď. moja škola , no hej, ako hovorí ssnehulienka - zlá spoločnosť. Alebo možno máš len silné predsudky voči takýmto ľuďom a preto sa s nimi odmietaš baviť. Naša škola je skoro samý alkoholik a napriek tomu tu nie je moc takých vydubencov, akých myslíš ty... skôr sú v pohode
@2 Rebríček hodnôt. Holy cow, kto z pravidelne pijúcich má na rebríčku hodnôt alkohol? Britskí vedci zistili, že malé percento fajčiarov a požívateľov alkoholu má dostatočne vyvinuté hlasivky na to, aby dokonca aj rozprávali.
Nebotyčný pičizmus toto.
(Pre relevantnosť odpovede doplním, že som zakomplexované malomeštiacke decko s pokrivkávajúcimi hygienickými návykmi, ktoré trávi štyri zo siedmich popoludní v krčme.)
no neviem. Pijem fakt len veľmi veľmi výnimočne, nefajčim vôbec, diskotéky neobľubujem a moji kamoši poväčšinou tiež nie. Asi sa len ty pohybuješ v zlej spolocnosti
to akože znamená, že človek ktorý fajčí, má horšie životné priority?? resp. že cigareta je na prvom mieste??? ... odsudzovať podľa pohárika a podobne.. ja neviem....
Uhm..Čiže ak človek fajčí,alebo sem tam pije,je nič?Morálny odpad...Prepáč slečna,ale prídeš mi ako niekto kto nemal príležitosť vyskúšať to a preto sú všetci okolo nej,niečo menej...Kedže ťa prešlo skúšať nejako zapadnúť.Nič v zlom,moj názor...Asi by malo vačší zmysel keby si sem napísala,niečo o vrahoch,politikoch a tak...Pokiaľ viem,tieto veci o ktorých píšeš,sú stále legálne
ako za to že chodím sa zabaviť na diskotéky, že sa raz za čas opijem alebo že si zapáli patrím medzi nernormálnych ľudí s ktorými sa nedá rozprávať a tých ktorý nie sú slušný? uvedom sa..
@adheleide Ajaj, aké komentáre... Nemyslím, že si chcela naznačiť, že ľudia, čo pijú a fajčia, nie sú normálni. Asi ide skôr o to, že si s nimi nerozumieš, lebo neholduješ rovnakým zlozvykom, však? Každý má tendencie považovať za "normálnych" ľudí podobných, ako je on sám. Takže to nie je objektívne posudzovanie a netreba sa urážať.
K otázke - neznášam cigarety a ožieranie sa, na diskotéke som bola raz a celú tú hodinu som pretrpela.
@adheleide a aký je v tom rozdiel no tak fajčí stále no a? a preto není normálny? je to jeho vec úplne...preto že fajčí je ako nejaký debil a nedá sa s ním rozprávať?
zbožňujem to škatuľkovanie.. tiež súhlasím s tým, že človek nemusí byť hneď pako ak si raz za čas dovolí ísť zabaviť sa a sem tam si vypiť..a nie, neobhajujem tým seba .. ale samozrejme, keď to vedie do extrémov, tak na takého človeka sa nedokážem ani pozrieť..
@cabicabi nie ale my sa musime zhodnut na jednom napoji aby sme sme neboli take napadne mame nejako vsugerovane ze skor daju 3 borovicky ako vodku becherovku a hrusku
mne bolo povedané minule že "mala by si zajít do hodpody taky někdy"
takže , áno, väčšina ľudí asi považuje za zábavu respektíve podmienkou zábavy alkohol..aj keď nieje vždy nutno byť niekde v bare a pri tom sa opiť, ale ja proste taktiež nemám potrebu sedieť v zahúlenom a chlastať.. ale existujú aj takí ľudia, áno, ešte stále
@adheleide a to preco si myslis ze ludia co si radi vypiju, pripadne fajcia, nesplnaju opis "Slušní ľudia, s ktorými sa da normálne porozprávať zabaviť a pod."? tym si ma takmer aj urazila!
ano ale su to kkti nepoznam slusnych ludi co by nepili nefajcili atď. a aj tak by sa nekde zabavali , su to taky ludia co sedia iba doma pri pc . (no ale pre teba to je mozno zabava ja nwm)
ja pijem fajcim robim kktiny ale nemyslim si ze som neslusny , nerobim nikomu nic nejsom arogantny nerobim si z nekoho srandu alebo neco podobne , proste len pijem a fajcim
@tunidlo a teraz mi skús povedať podľa čoho si si utvoril taký názor a skús vynechať tie "základné dôvody" ako obľuba ružovej farby či peroxidové vlasy
A tipujem, že autorka asi chcela proste len nájsť ľudí, ktorí nefungujú v štýle "je piatok, poďme sa najebať na diskotéku" ale linkovať všetkých opačne zmýšľajúcich sa mi nechce....
uveďme si príklad jedného človeka.. pije, fajčí, hulí, chodí po štvornožky, keď sa mu nechce po dvoch, stopuje autá v trenkách a nohavicami na kolenách, a napriek tomu je to pre mňa najslušnejší človek na svete. je dobrý, úprimný, pomôže vždy, keď treba a nesebecký.
odmietam kategorizovať ľudí podľa toho, či pijú alebo nepijú.
Áno, v dvadsiatich rokoch poriadne neviem, medzi akými ľuďmi žiješ, takže ani neviem, nakoľko sa tam všetko točí okolo peňazí a sexu ...
A keď už hovoríš autorke, že sa stačí lepšie pozrieť, aby našla ľudí, ktorých prioritami nie sú alkohol, diskotéka a cigarety, tak si do toho zarýpnem, aké priority by to potom asi tak mohla objaviť
@klaudiqaaa a ty v 18ich nevieš, že záleží na tom, v akom prostredí sa pohybuješ, že v inom prostredí to môže vyzerať inak a hlavne, že nie všetci ľudia sú rovnakí?
@anzu možno pochopíš čo som tým chcela povedať až raz keď ti vyfúkne v práci dobrý flek ženská v minisukni a mierami 90-60-90 pričom budeš vedieť že ty si bola kvalifikovanejšia... alebo nebudeš musieť ísť do basy za nejaký trestný čin len vďaka tučnej obálke ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
nič pre mna
štoff
skor ty si cudna ked uvazujes takto
podľa jej názoru, za to že si v piatok vybehnem na pivo (a iné) tak automaticky nemôžem byť slušný človek a nedá sa so mnou normálne rozprávať...
Nebotyčný pičizmus toto.
(Pre relevantnosť odpovede doplním, že som zakomplexované malomeštiacke decko s pokrivkávajúcimi hygienickými návykmi, ktoré trávi štyri zo siedmich popoludní v krčme.)
ja ani nefajcim ani nepijem no poznam vela ludi ktori fajcia a su evidentne omnoho normalnejsi nez ty
(asi tak ako v realite )
Peace...
@35 už je urazená
ako za to že chodím sa zabaviť na diskotéky, že sa raz za čas opijem alebo že si zapáli patrím medzi nernormálnych ľudí s ktorými sa nedá rozprávať a tých ktorý nie sú slušný? uvedom sa..
K otázke - neznášam cigarety a ožieranie sa, na diskotéke som bola raz a celú tú hodinu som pretrpela.
@35 fuuuu no si nam to nandala
ale policajne razie nechceme nechceme! (uz len rok a stvrt a budem mat v pazi neviem sa dockat
a policajné razie mne sú už dávno ukradnuté
takže , áno, väčšina ľudí asi považuje za zábavu respektíve podmienkou zábavy alkohol..aj keď nieje vždy nutno byť niekde v bare a pri tom sa opiť, ale ja proste taktiež nemám potrebu sedieť v zahúlenom a chlastať.. ale existujú aj takí ľudia, áno, ešte stále
ale oproti tým, čo sa pozerajú na dno pohára. sa stretávajú na iných miestach
ja pijem fajcim robim kktiny ale nemyslim si ze som neslusny , nerobim nikomu nic nejsom arogantny nerobim si z nekoho srandu alebo neco podobne , proste len pijem a fajcim
Je celá kopa takých ľudí, ako sa píše v @5 .
A tipujem, že autorka asi chcela proste len nájsť ľudí, ktorí nefungujú v štýle "je piatok, poďme sa najebať na diskotéku" ale linkovať všetkých opačne zmýšľajúcich sa mi nechce....
Len som chcel trocha zarýpnuť, ale keď už sa pýtaš, tak tam, kde si písala, že všetko sa točí okolo peňazí, prípadne ešte aj okolo sexu
A to, že fajčím, že mám rada pivo, robí zo mňa zlého a neslušného človeka?
odmietam kategorizovať ľudí podľa toho, či pijú alebo nepijú.
Áno, v dvadsiatich rokoch poriadne neviem, medzi akými ľuďmi žiješ, takže ani neviem, nakoľko sa tam všetko točí okolo peňazí a sexu ...
A keď už hovoríš autorke, že sa stačí lepšie pozrieť, aby našla ľudí, ktorých prioritami nie sú alkohol, diskotéka a cigarety, tak si do toho zarýpnem, aké priority by to potom asi tak mohla objaviť
@96
K tomu len toľko -- "a hlavne, že nie všetci ľudia sú rovnakí? "
Takže ďakujem, že si uznala, že ten rýpanec bol úplne na mieste
Príde mi to strašne povýšenecké.