Ahojte, takze mam taky mensi problem. Asi pred rokom som mala jeden prvy vazny vztah. Trvalo to priblizne pol roka. Skoncilo to s jeho strany, necitil sa byt na to pripraveny a chcel volnost. Neskor sa ukazalo, ze mal znova zaujem, lendze nakolko som bola
hej ale praveze si nie som ista, lebo on to vie tak dobre zamaskovat, tak napriklad teraz vyhlasil ze sa hanbi za to ze so mnou nieco mal ale na druhu stranu citim to z neho ze by chcel, ved aj vsetci jeho kamarati ma chcu, tak ja neviem....
@izabel - takže v stručnosti: ja som sa zo svojho prvého vážneho/vážnejšieho vzťahu po rozchode spamätával vyše rok, kým som bol schopný zasa o týchto veciach normálne neskreslene myslieť, ale mne to uľahčoval fakt že dotyčná sa vrátiť nechcela... to že nechceš nikoho iného je v tejto fáze pochopiteľné, a to že každého okamžite odpálkuješ je dobré, aj keď sa to nezdá - rozhodne lepšie ako keby si neodpálkovala, nebodaj s ním začala chodiť, a potom zistila že ho nevieš brať inak ako (nedostatočnú) náhradu za toho na koho skutočne myslíš, to je potom také kruté pre obe strany.
odporúčam... čojaviem? ak s ním chceš chodiť tak sa mu ozvi a začnite komunikovať (len prosímťa nezačínaj tým že "ahoj, nedáme sa znovu dokopy"? daj si čas aby si zistila či je to ešte stále ten istý človek s ktorým chceš byť, a či k nemu (takému aký je teraz) niečo cítiš, alebo to cítiš len k tej spomienke ktorú naňho máš. a potom keď si toto vyjasníš ho začni znovu ťahať do vzťahu, ak zistíš že je to naozaj to čo chceš). a ak s ním chodiť nechceš, tak ešte chvíľku (pár mesiacov) pretrp, a raz sa ráno zobudíš, a s prekvapením zistíš napríklad že ho máš síce stále rada, ale potreba byť s ním/vlastniť ho je nulová. a potom prestaneš (pravdepodobne) aj automaticky odpálkovávať ostatných.
ja som zažila niečo podobné a tiež som sa nevedela s toho dlhšie dostať a musíš si to vo svojom vnútri dať doporiadku, čo vlastne chceš, buď svojho bývalého alebo niekoho nového... držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
- boli ste spolu
- odisiel
- prisiel, ci spolu nebudete znovu
- nechcela si
- odisiel
- teraz chces.
Co teda vlastne chces?
odporúčam... čojaviem? ak s ním chceš chodiť tak sa mu ozvi a začnite komunikovať (len prosímťa nezačínaj tým že "ahoj, nedáme sa znovu dokopy"? daj si čas aby si zistila či je to ešte stále ten istý človek s ktorým chceš byť, a či k nemu (takému aký je teraz) niečo cítiš, alebo to cítiš len k tej spomienke ktorú naňho máš. a potom keď si toto vyjasníš ho začni znovu ťahať do vzťahu, ak zistíš že je to naozaj to čo chceš). a ak s ním chodiť nechceš, tak ešte chvíľku (pár mesiacov) pretrp, a raz sa ráno zobudíš, a s prekvapením zistíš napríklad že ho máš síce stále rada, ale potreba byť s ním/vlastniť ho je nulová. a potom prestaneš (pravdepodobne) aj automaticky odpálkovávať ostatných.
"Som zufala, ked to takto pojde dalej asi zostanem do smrti sama."