Poznam chlapca,boli sme spolu na chate-s rodicmi, ja som nikdy nemala chlapca on nikdy nemal dievca,preto sme boli obydvaja plachy,postupne sme sa spoznávali,letme dotyky,usmevy,dlhe a vazne rozhovory do noci,opekanie pri ohni a podobne-citila som ze je t
v com je problem? mozno v tom ze on sa boji viac ako ja,ale ja nechcem byt prva ako dievca niekam ho zavolat a podobne,ja sa toho sama bojim,mam ho rada,strasne mam rada ked sa smeje,to je ten najkrajsi pohlad,len ak nieco pokazim bude mi skutocne smutno a sama neviem ci by ma mohol mat rad
@smajli1255 Aj mňa zavolalo von dievča s ktorým sme teraz spolu už veľmi dlho Z triezveho pohľadu, nemáš sa čoho báť. Bojíš sa že ho stratíš? Ak ty nespravíš prvý krok, možno spolu ani nikdy nebudete. Povedal si že ti krásna, rozpráva o tebe - páčiš sa mu Len si ver. Možno si on hovorí to isté, že by si ho aj tak nechcela. Už máš len polku prázdnin, nepremárni ich premýšľaním a smútkom, zavolaj ho von!
@smajli1255 OMG mu zavolaj ci nejde s tebou do kina, kostola, márnice to je jedno alebo mu napis sms-ku ci nejde vonka ze idete do krcmi alebo kde to chodis............. take zlozite to neni... a radim ty pozvat ho niekam on potom dostane odvahu...
asi to skusim ono my sme boli stale spolu na chate,vedeli sme si co povedat,mne sa pacilo ako sa spraval aj k mladsim detom,bol pozorny a zlaty... asi naberem tu odvahu ja dakujem velmi pekne nemala som v tom jasno
ved rob vždy to čo ti vraví srdce a vykašli sa na názor iných .... stale si robím všetko po svojom a ked spravím niečo zle tak sa z toho poučím človek sa učí na vlastných chybách
pozvy ho rozhodne von... je mozne ze by ta pozval aj on len sa mozno niecoho boji alebo sa citi ako ty a nevie ako by si zareagovala. rozhodne sa pokus ho pozvat von ked to nespravy on....
..inac pekny pribeh,mohla by si napisat aj nejaky blok
a este... ak nechces ho pozvat von ako prva tak aspon mu casto pis (na mobil,fb,abo mail), ak ta ma naozaj aspon trochu rad tak za tebou pojde sam .... aspon na mna by to fungovalo
To je aké rozkošné?! Ale naozaj! Keď si predstavím ako fungujem s chalanmi ja a že toto prvé ,,zaláskovanie" mám dávno za sebou, asi by sa mi aj slzy natlačili do očí, keby som si do nich pred pol hodinou nedala omylom krém
Zavolaj ho von. Veď čo sa Ti môže stať? Buď odmietne a budeš mať hneď jasno, ale to prijme a potom uvidíš ako sa to bude vyvíjať vonku. V tomto fóre aj tak nič nevyriešiš, musíš konať priamo s bohatierom, nie s nami
Nemám rada tieto témy ohľadom vzťahov, lások, sexu a podobne, ale tu úprimne želám, nech Ti/vám to vyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
možno si to len potrebuje nechať uležať však sa ho na to spýtaj nie?
inak @19
..inac pekny pribeh,mohla by si napisat aj nejaky blok
Staci si vymienat usmevy, byt v jeho blizkosti, hrat frisbee aj ked ti to nejde Na mna to zabralo
držím palec
Zavolaj ho von. Veď čo sa Ti môže stať? Buď odmietne a budeš mať hneď jasno, ale to prijme a potom uvidíš ako sa to bude vyvíjať vonku. V tomto fóre aj tak nič nevyriešiš, musíš konať priamo s bohatierom, nie s nami
Nemám rada tieto témy ohľadom vzťahov, lások, sexu a podobne, ale tu úprimne želám, nech Ti/vám to vyjde
8)