Všeobecne
Nemyslim, že každý starší človek musí byt za každú cenu rozumovo vyslepelejsi, než ten mladší.
Zrelost, či vyspelosť nezávisí (viac-menej) od veku a hlavne nezávisí od pocitov človeka toť pocity človeka zo samého seba bývajú premenlivé a klamlivé. Uvediem to na svojom priklade. Aby som aj odpovedala k otázke.
Niekedy sa citim staršie, nezrelo a nevyspelo (keď sa napríklad s niekym porovnávam, zväčša mám v tom obdobi nejake mindraky )
A niekedy sa citim mladšia a vyspelejšia.
No ale čo som chcela, o tom či sme zrelí a či nezrelí (vyspelí/nerozvážní) by nemali hovoriť naše pocity ale naše skutky, ktoré sú hlavným ukazovateľom našej osobnosti.
-kto to dočítal až do konca, gratulujem, máš môj obdiv-
Ako kedy a ako s kým... V práci si prídem rozvážne, pristupujem ku všetkému so zodpovednosťou, najlepšie ako viem...
A potom po práci nosím šialené lienkové šaty, pozerám animáky a smejem sa s priateľom na našich prdoch (#couplegoals?)
či si starší a vyspelejší nezohrával rolu vek ale životné skúsenosti a všetko to čo si prežil. pokojne môže byť 22 ročný muž zrelší psychicky ako 32 ročný. všetko závisí od toho, čím človek je, čím sa zaoberá, akú veľkú mieru zodpovednosti v čase prevzal. koľko krát padol, a koľko krát dokázal vstať. toto je rozhodujúce nie vek ako taký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nemyslim, že každý starší človek musí byt za každú cenu rozumovo vyslepelejsi, než ten mladší.
Zrelost, či vyspelosť nezávisí (viac-menej) od veku a hlavne nezávisí od pocitov človeka toť pocity človeka zo samého seba bývajú premenlivé a klamlivé. Uvediem to na svojom priklade. Aby som aj odpovedala k otázke.
Niekedy sa citim staršie, nezrelo a nevyspelo (keď sa napríklad s niekym porovnávam, zväčša mám v tom obdobi nejake mindraky )
A niekedy sa citim mladšia a vyspelejšia.
No ale čo som chcela, o tom či sme zrelí a či nezrelí (vyspelí/nerozvážní) by nemali hovoriť naše pocity ale naše skutky, ktoré sú hlavným ukazovateľom našej osobnosti.
-kto to dočítal až do konca, gratulujem, máš môj obdiv-
A potom po práci nosím šialené lienkové šaty, pozerám animáky a smejem sa s priateľom na našich prdoch (#couplegoals?)