och, strašne rád by som. ale jedine, že by do toho išli úplne všetci, pekne po starom . Taktiež by som rád hodil pripomienku, či by sme sa mohli zbaviť mobilných telefónov a mobilných pevných liniek? Pevná linka by raz mala byť pevná a mali by sme na nej vytáčať čísla tým kruhom s dierkami na prstoch. Ozaj - hudbu na platniach a gramce. Nakoniec lobujem za návrat telefónnych búdok, ale pekných, takých aké majú v Británii. Pony express zakladať nemusia, toto by mi celkom postačilo
Ak by som mala dostatok iných činností, tak možno áno.
Ale prvé týždne by boli ťažké, lebo ak sa mi pokazil internet, tak nechýbal mi ani tak veľmi birdz,fejsbúk a podobne, teda stránky, kde chodím najviac a strávim tam aj najviac času, ale skôr to, že som nemohla vyhľadať niečo, čo som potrebovala.
Teda najviac ma štvalo že nemôžem robiť to, čo možno robím denne na PC pár minút. Teda že nemôžem vyhľadať nejakú informáciu,ktorá by sa mi zišla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale cely život nie.
Ale za iných podmienok určite áno.
@all tak, čo ideme do toho všetci? no tak nenechajte sa dlho prosíkať, riskujte, veď žijeme len raz!
Ale prvé týždne by boli ťažké, lebo ak sa mi pokazil internet, tak nechýbal mi ani tak veľmi birdz,fejsbúk a podobne, teda stránky, kde chodím najviac a strávim tam aj najviac času, ale skôr to, že som nemohla vyhľadať niečo, čo som potrebovala.
Teda najviac ma štvalo že nemôžem robiť to, čo možno robím denne na PC pár minút. Teda že nemôžem vyhľadať nejakú informáciu,ktorá by sa mi zišla.