Takze len tak pre zaujimavost bol niekto odtialto alebo niekto z vasej rodiny kamaratov v bez servitky ak ano ake ma z toho pocity siel by este raz ako prebiehalo natacaniee ??
už sú takí jebnutííííííííííííííííííííííí v tých TV, že to vysielaju skoro všade, je to prepadák ako piča, hovno vedia variť, za normálnych okolnosti by ich Verejny ústav hygieny zrušil, keby to malo byť tak v restikach.............filip
@strommast3r aj ja ... ale na birdzi sa nič takéhoto typu neuchytí Lebo oni sú všetci pseudo - umelci. Oni kukajú len vysoko hodnotné umelecké relácie. Čiže žiadne.
Kamarátka s kamarátom tam boli, prezentovali v jednej časti ten program čo chystajú po jedle - DDR/ITG. Podľa nich to bol úplný fail, tí, ktorým sú tanečné hry blízke si to mohli všimnúť aj potom v relácií, ale hlavne že sa hostia zabavili a že tí dvaja mohli prezentovať niečo, čo stále veľa ľudí nepozná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Väčšiu pičovinu som ešte nikdy nevidel.
Neviem aký kokot to mohol vymyslieť a nechápem ako niekto dokáže byť taký prijebaný že má chuť v takej drbnutej relácii účinkovať.
Toť vsio.
@darkkizz ty kokos, tragédia
a inak, nepozerám to, ale tento týždeň si to kvôli Husovi pozriem