ja som mavala take depky ked som bola bez priatela, teraz uz maam dlho a je mi s nim suuper, na nic take uz nemyslim a mam dost roboty so vsetkym moznym takze nad takymy blbostami ani nerozmyslam..
okrem toho mysliet si ze si bezcenny je totalne sebecke, pretoze pre rodinu a priatelov zanmenas urcite vela, a zase ak nemas kamaratov a nemas sa s kym porozpravat sem tak tak ja by som sa rada bola kamaratka
často. hlavne po lete, keď sa zhorší počasie, začne škola, a nastane také vnútorné vzduchoprázdno. prejde to samo, občas to ani nepríde, keď mám okolo seba dosť ľudí, ktorých mám rada a oni majú radi mňa.
aj ked neznamenas nic pre vsetkych ostatnych,ked sa 90% na teba pozera cez plece aj ked nemas svoje miesto v ich hierarchi aj tak mas obrovsky naskok vzivote nepridu na to v com to je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
okrem toho mysliet si ze si bezcenny je totalne sebecke, pretoze pre rodinu a priatelov zanmenas urcite vela, a zase ak nemas kamaratov a nemas sa s kym porozpravat sem tak tak ja by som sa rada bola kamaratka
vieš, koľko energie z mnohých zdrojov bolo treba na tvoj život od začiatku až do teraz?!
fakt si myslíš, že to bolo na nič?!
tak so sebou dačo rob!
mávam podobné pocity vždy po lete..
ale to postupom času prejde ! dúfam..