no tak ja som tento rok začala tak dva týždne 30-40min. podla toho v akom som bola stave a teraz začínam zas a znova (avšak múdrejšia, ako minulý rok, čo som si hneď sval natiahla)
s HIIT behom... a to je len kúsok... teraz prvý týžden tak 5-10 min. klus potom 30s šprint 60s klus (a kludne aj chôdza ak som po treningu) a toto 3 série... a potom taký 1 km klusom/chôdzov domov...
a aj teraz pôjdem a trvá to možno 15 až 20min.? proste susedky/drbny kukajú a ohovárajú že akú mám zlú kondičku keď tak krátko behám a pritom nevedia že je to viac efektívnejšie ako vytrvalostný
radšej nenapíšem nič, lebo budem opäť za no lifera, ktorý preferuje behanie. Ale dneska som bol na behu Devín - Bratislava, aby som dokázal svoje noliferstvo. Stačí ti 3 - 4 krát do týždňa, 30 min. nejakým stálym tempom a po čase odporúčam nejakú záťaž, napr. batoh a postupne prikladať. Aha, takže predsa som niečo napísal! Ale skús aj schody, aspoň tak 15 minút a máš to ako 50 minút behu.
@sturmer a to je zle ze preferujes behanie? Podla mna je super ze nesedis na riti ale sa hybes.
Inak, to s tym batohom pripadne zatazami je super napad, ale vtedy by som nebehal velmi dlho, aspon zo zaciatku velmi nie, kym si na to nezvyknu slachy a klby, lebo ja som si takto skoro znicil koleno
ja behavam v panelaku na schodoch z -1 poschodia (pod terasou) na 12 poschodie zas dole a takto dva krat aspon. to mi staci ale vzdy po 40 min cviceni sa tym este dorazim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
s HIIT behom... a to je len kúsok... teraz prvý týžden tak 5-10 min. klus potom 30s šprint 60s klus (a kludne aj chôdza ak som po treningu) a toto 3 série... a potom taký 1 km klusom/chôdzov domov...
a aj teraz pôjdem a trvá to možno 15 až 20min.? proste susedky/drbny kukajú a ohovárajú že akú mám zlú kondičku keď tak krátko behám a pritom nevedia že je to viac efektívnejšie ako vytrvalostný
Inak, to s tym batohom pripadne zatazami je super napad, ale vtedy by som nebehal velmi dlho, aspon zo zaciatku velmi nie, kym si na to nezvyknu slachy a klby, lebo ja som si takto skoro znicil koleno
» sk.wikipedia.org/wiki/Blava...