Ahojte.. Najskôr.. prosím neberte to tak že v štrnástich som mala chalana.. Bol to môj prvy chalan a nie nelizali sme sa ani nič podobne.. proste z vážho pohľadu prvá detská láska.. tak prosim nepíšte že 14 ročne decko už ma chalanov a neviem čo.. lebo no
@6 chcela by som si povedať že on raz príde na to čo spravil.. ale je možne aby si dakto kto niekoho tak bezcitne "odkopol" uvedomil svoje činy? alebo mu to bude navždy jedno? viem že nemôžete vravieť čo si bude myslieť keď ho nepoznate..
podľa môjho skromného názoru mu tento konkrétny čin bude navždy jedno..proste je to asi preňho len zábavka.. ľúto mu príde až keď sa naozaj do niekoho zaľúbi a nevýjde im to.. ale tipujem, že toto nie..
@8 nie tak to nemyslim. proste bola jedna pusa a aj ďalšia. ale žiadne lizačky.. tak to myslim a tym som si ista že jemu nešlo o to lizanie.. ako sme spolu chodili sme boli 2x von tak na to nemalo byť ani kedy čas na tie bozky.. takže v našom pripade nešlo o to že on sa chcel lizať a ja som to odkladala.. tym lizanim som chcela poukazať na to že niesom taka že kade chodim s chalanom tade sa s nim lížem
Take iste kkciny som vypisoval a kecal do telefónu aj ja dievčatám keď som mal 14 rokov. Si najdi staršieho chlapca ak chceš poriadny vzťah abo maj 14 ročnych a počitaj s takými kkcinami. (ano su aj vynimky čo take nerobia)
Slova su slova a ciny su ciny. Netreba hned vsetkemu verit a namotat sa. Ste este deti, to je jedno, ale vela uboziakov z toho nevyrastie nikdy. Hajzlici manipulatorski.
pozri, pre teba to mozno bolo vazne, ale pre neho asi az tak nie. casom sa naucis, ze ludia casto hovoria veci, ktore tak mozno ani necitia. a mozno naozaj bol presvedceny, ze ta lubi, ale preslo ho to. stava sa to. aj ked vacsinou nie zo dna na den
prve sklamania bolia velmi, mozno najviac. si mladucka na vztah, ale nic ti nevycitam, ja som tiez zacala riesit tieto veci v 14tich rokoch. len sa musis zmierit s tym, ze tvoji rovesnici na to casto nebudu pripraveni. proste je taky svet, niektori dozreju skorej a niektori neskor. drzim ti palce nech najdes niekoho, kto ta bude lubit naozaj hlavne ber mladych chalanov s rezervou. som bola vo vztahu s takymi, co mali pomaly o 10 rokov viac od teba a stale na to neboli pripraveni.
karma je sviňa, aj keď teraz nevie čo robí, vráti sa mu to.
a nechcem byť ako stará moralistka, ale to, že nefajčíš a nepiješ ešte neznamená, že si slušné dievča, to je v 14 normálne, ako argument to môžeš použiť v 18tke :p
@17 ja viem že je to normalne len som proste nechcela aby väčšina ľudi začali písať že som taka mlada a už zháňam chalanom a aby si mysleli že neviem ake veci spolu robime..
Ale aj tak je to uspech.. nechcem na nikoho ukazovať ale keď vidim moje spolužiačky ktore od 13 chodia piť fajčiť.. na vodnu fajku a tak tak si pridem ako celkom dobre dieťa..
@hoperpohroma ďakujem pekne za vyjadrenie a aj všetkým ostatným.. teraz mi to len pomôže ..
musim to brať tak že z chyb ktoré som spravila v tomto vzťahu sa poučím a v ďalšom už také chyby nespravím
ono deti či nie, niektorí ľudia sú už raz takí s mojím bývalým sme už dávno neboli deti a náš vzťah by sa dal brať ako pomerne vážny ale to je jedno. Proste celé mesiace mi opakoval ako veľmi ma miluje, o pár dní nato to celé skončil s tým, že si to rozmyslel, že vlastne to pre neho láska nebola...takže hej sú ľudia, ktorí tie slová vravia len tak do vetra, bohužiaľ
na také kecy, že máš 14 nemáš to čo riešiť kašli, väčšina z tích čo ti to budú písať, takéto veci v 14 bežne riešili a začali s takýmito vecami, minimálne teda chceli, heh.
je to normálne v tomto veku - puberta, hormóny, vývin atď
Inak chlapec mal 14 rokov, pravdepodobne jeho druhá "láska" dopadne rovnako, žiaľ
@hoperpohroma ešte raz ďakujem
Asi pred polrokom som mala s takym chalanom taky vzťah ako keby sme spolu chodili.. keď sa to pokazilo bolo to pre mňa strašne.. pri tomto chalanovi som vedela že nesmiem znova zažiť to čo predtym a tak som si davala pozor.. chcela som si byť našim vzťahom ista.. preto som mu na jeho otazku či s nim chcem chodiť odpovedala po 2 mesiacoch.. ale aj tak myslela som si že som si ista že sa to neskonči po 2 týždňoch ale čo narobim aj tak to tak skočnilo.. život ide ďalej
Ani ja by som nechcela frajírka ktorý by sa so mnou nelízal po mesiaci O.o
Som bezcitňák? Keď sa s partnerom nebozkávam nepovažujem ho za partnera ale kamaráta a teda nie je bezcitné si nájsť niekoho iného...
@26 v našom vzťahu vôbec nešlo o bozky!! jasne že aj ja som tužila po tom ako ma pobozka a stale som si predstavovala aky bude ten moment.. to bozkavanie nema s našim rozchodom nič spoločne!! a nejde o to že ja som jeho bozky odmietla.. k takemu dačomu nedošlo.. on sa nerozišiel koli tomu že som sa nechcela bozkavať ale koli tomu že chcel už inu.. chapeš? bol to naš prvy bozk tak jasne že bol kratky a jemny a tak a nedošlo k niečomu že by sme sa 5minut bozkavali a dali si francuzaka alebo čo tym nelizali bolo myslene to že som sa s nim na každom rohu nebozkavala a nechvalila sa tym že mam chalana aby každy videl ako sa bozkavame
áno každý má ,a buď rada že to ešte dopadlo takto ....lebo toto bolo asi to najlepšie čo sa ti mohlo v takychto prípadoch stať ..iný by s tebou narobil ešte horšiu paseku...
@marjy77 Ďakujem to som aj ja rada že tu nieje nič take že čo chcem taka mlada s chalanmi..a tym že nefajčim a nepijem som sa nechcela chvaliť len zdôrazniť to že mi nešlo v tom vzťahu dať sa dokopy s prvym debilom ktory prejde okolo len preto aby som mala chalana a chcela som poukazať že sme nerobili take veci ako napr. dajake moje spolužiačky. že za každu cenu sme sa bozkavali všade kde sme prišli..
po a) chlapec je nedozretý a sám nevie čo chce (tak skúša, logicky), no zrejme považuje za frajerinu striedať dievčatá, i keď neviem načo mu to bude dobré
po b) je to výhra, keď v 14tich nefajčíš a nepiješ...až sa mi rozum pozastavuje
po c) nebuď naivka a ak ti niekto po pár dňoch (týždňoch) poznania sa tak hlbšie (alebo ako to nazvať, neviem) povie (alebo skôr tento asi napíše), že ťa ľúbi, tak tomu proste netreba uveriť už len z toho dôvodu, že predpokladám, že má približne rovnaký vek a vtedy je takmer nemožné myslieť to vážne, keď ani pusa nebola a chlapi proste v takom veku ani nedokážu vedieť čo chcú od ženskej
predtým než ma za tieto vety zožerieš alebo sa do mňa pustíš s presvedčiacimi (či ako sa to píše) alebo obhajujúcimi frázami tak ti poviem len toľko:
Keď som mala 12, myslela som si, že som sa zaľúbila a bude to môj posledný a nikoho už tak milovať nebudem. Držalo ma to do 15tky, potom som začala chodiť s inými, nakoľko som si srdce toho tam nedobyla. Keď mal ten chlapec 15, začal sa o mňa aktívnejšie zaujímať, no nakoniec odišiel a už nič z toho. Do 16tky som ho mala v hlave ale postupne s pocitom, že aká som mohla byť blbá a ako som si mohla stále viac nahovárať, že ho milujem, keď som ho ani nepoznala poriadne. Niekedy pred jeho 17tkou som mu napísala, či ma niekedy ľúbil a chcel a povedal že: "neviem, asi áno" ...čiže ani po 4 a pol roku to nevedel
a moja rada na záver: si mladé dievča a na vážny vzťah máš kopec času, preto radšej spoznávaj nových ľudí, neočakávaj od vzťahu že bude navždy a od 15 ročného chlapca, že bude tvoj posledný a podobne a proste si užívaj a vychutnávaj, čo ti mladosť dáva (hlavne s rozumom). A never frajerikom, ktorí si chcú poleštiť ego (možno aj niečo iné) na iných naivných hlúpych babách (a ich počte) thats all, GN
pri takýchto spovediach a myšlienkach si čoraz viac uvedomujem že človek nie je ako počitáč do ktorého ma vsadený software ale každý človek má aj iné vnímanie a inak je nastavený ... preto to, čo je pre mňa normálne a správne môže byť absolutne nepochopitelné pre tvojho bývaleho (ktorý je mimochodom sprosté egoistické decko)
zabudni naňho a orientuj sa skôr na ludí ktorí žijú hodnotnejší a inteligentnejší život ... alebo aspon bližší k tebe ... budeš možno menej sklamávaná z debilizmu iných ludí :-S lebo ludia sú hrozní ... to je proste fakt
@relieforsaddist ano viem niesom na tom až tak zle.. .. niektori ľudia maju ešte horšie problemy.. niektori chlapi ženy biju a tyraju alebo niektori ľudia napr. nemaju zdravie a su ochrnuti alebo postihnuti.. niesom na tom až tak zle
@ajus19 nemám sa prečo do teba pustiť tvoje vyjadrenie a ostatných mi len pomaha si uvedomiť že to nebola moja chyba aj keď som k tomu mohla prispieť.. ďakujem za vyjadrenie a za podporu. . a pobozkali sme sa.. len proste tym že sme sa nelizali som myslela že take proste francuzak a take riadne bozky.. nám nemalo vadiť čo na tom že sme sa 2x pobozkali lebo sme boli spolu dva tyždne a hlbšie bozky by prišli potom.. a on nevyžadoval aby sme sa stale bozkavali alebo čo
lízať sa .. je mega otrasné slovo
čo sa týka toho bezcitného kamaráta tak nič iné sa nestalo iba ťa využil tzv vzal si čo potreboval .. dospelí tomu hovoria taký je ŽIVOT ale je to len debilita jedinca nič viac
Určite to bolo bezcitné vzhľadom na to,že ti ešte pred nedávnom písal,ako ťa má rád,ale ja som zažila už aj bezcitnejšie chovanie,ale nie v tejto oblati.
Ako tu už písali ľudia predo mnou,ak ťa to trápi,nič si z toho nerob.Uvedom si,že to nebola skutočná láska,ale len také detské začiatky.A chlapec je ešte veľmi mladý a pravý význam slova láska nepozná,čo vyplýva z jeho chovania.Ak si myslíš,že si vyspelšia ako tvoji rovesníci a chcela by si dlhodobejší vzťah,nie týždeň,tak si najdi o pár rokov (o pár!!!nie o 20 ),staršieho chalana,ale na druhej strane ani to nie je záruka...
A...nechcem ti dávať rady..to určite nie,riaď sa predovšetkým sama sebou,ale možno by bolo užitočnejšie pár rokov počkať v tomto,lebo sama vidíš,ako to väčšinou dopadne :/
@pepina123 tak ale po dvoch týždňoch povedať že ťa ľúbi a keď to nemyslí vážne, je dosť sprosté, hlavne ak si neuvedomuje váhu tých dvoch slovíčok. Ja by som ho prefackala najradšej mne môj terajší frajer povedal prvýkrát, že ma ľúbi, po pol roku chodenia.. a pokiaľ to človek nemyslí vážne a len tak to vypustí do éteru, tak si zreme nikdy neuvedomí, čo to vôbec znamená
@ajus19 čože? po pol roku? ty kokos tak to musiš mať potom riadne dlhodoby vzťah a určite aj dlho vydrží prajem aby vam to ešte riadne dlho vydržalo ..
No ja ako si teraz všetko uvedomujem by som mu tiež najradšej par faciek dala..zaslužil by si.. ale tak raz chlapec pochopi čo to znamena
@mickeymouse010 mne to vôbec nevadi to že mi píšeš rady som rada že sa mi niekto snaži pomôcť. Tiež si myslim že mam na to ešte čas.. ale keď ja som taky typ že proste potrebujem mať dakoho pri sebe, pri kom by som vedela že mu na mne zaleži.. Možno je to aj preto že moja mama mi nikdy nepovedala že ma ma rada a ani nič podobne.
A aj tak keby som sa mala dať dokopy s dakym staršim tak aj tak ma nik nechce Ale to neznamena že som sa mala dať dokopy s nim.. nejde o to mať za každu cenu chalana ale mať vzťah ktory dáva zmysel
@pepina123 tak budeme spolu 2 roky a zvládame všetko nech sa deje čokoľvek...teraz to ľúbim ťa ani netreba povedať, lebo to ten druhý cíti a vďaka
chlapec zistí sám, možno raz
4 dňoví vzťah? Mám taký pocit že ten chlapec bol len nadržaný pubertiak a keď zistil že mu nedáš tak skúsil štastie u inej. Áno je bezcitné využiť dievča len na uspokojenie.
@kovu11 to je v pohode..inak on nechcel aby som mu dala alebo dačo podobne. Tym som si ista.. Nerozišli sme sa preto, ale preto že už chcel inu.. Ja som len zle v uvode vysvetlila tu podstatu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
neni každý človek taký bezcitný, ste proste ešte deti.. on sám nevie čo od dobroty ešte, a ty sa kvôli tomu netráp určite..
Ser naňho, je to nevyzreté decko. A aj tak ste spolu neboli ani mesiac. Buď rada že si sa takého debila zbavila.
Len teraz neviem ako myslis to lizat
pozri, pre teba to mozno bolo vazne, ale pre neho asi az tak nie. casom sa naucis, ze ludia casto hovoria veci, ktore tak mozno ani necitia. a mozno naozaj bol presvedceny, ze ta lubi, ale preslo ho to. stava sa to. aj ked vacsinou nie zo dna na den
prve sklamania bolia velmi, mozno najviac. si mladucka na vztah, ale nic ti nevycitam, ja som tiez zacala riesit tieto veci v 14tich rokoch. len sa musis zmierit s tym, ze tvoji rovesnici na to casto nebudu pripraveni. proste je taky svet, niektori dozreju skorej a niektori neskor. drzim ti palce nech najdes niekoho, kto ta bude lubit naozaj hlavne ber mladych chalanov s rezervou. som bola vo vztahu s takymi, co mali pomaly o 10 rokov viac od teba a stale na to neboli pripraveni.
a nechcem byť ako stará moralistka, ale to, že nefajčíš a nepiješ ešte neznamená, že si slušné dievča, to je v 14 normálne, ako argument to môžeš použiť v 18tke :p
Ale aj tak je to uspech.. nechcem na nikoho ukazovať ale keď vidim moje spolužiačky ktore od 13 chodia piť fajčiť.. na vodnu fajku a tak tak si pridem ako celkom dobre dieťa..
musim to brať tak že z chyb ktoré som spravila v tomto vzťahu sa poučím a v ďalšom už také chyby nespravím
je to normálne v tomto veku - puberta, hormóny, vývin atď
Inak chlapec mal 14 rokov, pravdepodobne jeho druhá "láska" dopadne rovnako, žiaľ
Asi pred polrokom som mala s takym chalanom taky vzťah ako keby sme spolu chodili.. keď sa to pokazilo bolo to pre mňa strašne.. pri tomto chalanovi som vedela že nesmiem znova zažiť to čo predtym a tak som si davala pozor.. chcela som si byť našim vzťahom ista.. preto som mu na jeho otazku či s nim chcem chodiť odpovedala po 2 mesiacoch.. ale aj tak myslela som si že som si ista že sa to neskonči po 2 týždňoch ale čo narobim aj tak to tak skočnilo.. život ide ďalej
Som bezcitňák? Keď sa s partnerom nebozkávam nepovažujem ho za partnera ale kamaráta a teda nie je bezcitné si nájsť niekoho iného...
lol
aj si si prečítala čo písala ?
a okrem toho, že aký ste zlatý BIRDZ-ázi že ju neposielate niekam
po a) chlapec je nedozretý a sám nevie čo chce (tak skúša, logicky), no zrejme považuje za frajerinu striedať dievčatá, i keď neviem načo mu to bude dobré
po b) je to výhra, keď v 14tich nefajčíš a nepiješ...až sa mi rozum pozastavuje
po c) nebuď naivka a ak ti niekto po pár dňoch (týždňoch) poznania sa tak hlbšie (alebo ako to nazvať, neviem) povie (alebo skôr tento asi napíše), že ťa ľúbi, tak tomu proste netreba uveriť už len z toho dôvodu, že predpokladám, že má približne rovnaký vek a vtedy je takmer nemožné myslieť to vážne, keď ani pusa nebola a chlapi proste v takom veku ani nedokážu vedieť čo chcú od ženskej
predtým než ma za tieto vety zožerieš alebo sa do mňa pustíš s presvedčiacimi (či ako sa to píše) alebo obhajujúcimi frázami tak ti poviem len toľko:
Keď som mala 12, myslela som si, že som sa zaľúbila a bude to môj posledný a nikoho už tak milovať nebudem. Držalo ma to do 15tky, potom som začala chodiť s inými, nakoľko som si srdce toho tam nedobyla. Keď mal ten chlapec 15, začal sa o mňa aktívnejšie zaujímať, no nakoniec odišiel a už nič z toho. Do 16tky som ho mala v hlave ale postupne s pocitom, že aká som mohla byť blbá a ako som si mohla stále viac nahovárať, že ho milujem, keď som ho ani nepoznala poriadne. Niekedy pred jeho 17tkou som mu napísala, či ma niekedy ľúbil a chcel a povedal že: "neviem, asi áno" ...čiže ani po 4 a pol roku to nevedel
a moja rada na záver: si mladé dievča a na vážny vzťah máš kopec času, preto radšej spoznávaj nových ľudí, neočakávaj od vzťahu že bude navždy a od 15 ročného chlapca, že bude tvoj posledný a podobne a proste si užívaj a vychutnávaj, čo ti mladosť dáva (hlavne s rozumom). A never frajerikom, ktorí si chcú poleštiť ego (možno aj niečo iné) na iných naivných hlúpych babách (a ich počte) thats all, GN
zabudni naňho a orientuj sa skôr na ludí ktorí žijú hodnotnejší a inteligentnejší život ... alebo aspon bližší k tebe ... budeš možno menej sklamávaná z debilizmu iných ludí :-S lebo ludia sú hrozní ... to je proste fakt
čo sa týka toho bezcitného kamaráta tak nič iné sa nestalo iba ťa využil tzv vzal si čo potreboval .. dospelí tomu hovoria taký je ŽIVOT ale je to len debilita jedinca nič viac
Ako tu už písali ľudia predo mnou,ak ťa to trápi,nič si z toho nerob.Uvedom si,že to nebola skutočná láska,ale len také detské začiatky.A chlapec je ešte veľmi mladý a pravý význam slova láska nepozná,čo vyplýva z jeho chovania.Ak si myslíš,že si vyspelšia ako tvoji rovesníci a chcela by si dlhodobejší vzťah,nie týždeň,tak si najdi o pár rokov (o pár!!!nie o 20 ),staršieho chalana,ale na druhej strane ani to nie je záruka...
A...nechcem ti dávať rady..to určite nie,riaď sa predovšetkým sama sebou,ale možno by bolo užitočnejšie pár rokov počkať v tomto,lebo sama vidíš,ako to väčšinou dopadne :/
No ja ako si teraz všetko uvedomujem by som mu tiež najradšej par faciek dala..zaslužil by si.. ale tak raz chlapec pochopi čo to znamena
A aj tak keby som sa mala dať dokopy s dakym staršim tak aj tak ma nik nechce Ale to neznamena že som sa mala dať dokopy s nim.. nejde o to mať za každu cenu chalana ale mať vzťah ktory dáva zmysel
chlapec zistí sám, možno raz