Čím to je že vždy keď nejaký človek o mňa prejaví záujem tak sa okamžite začnem pri ňom správať inak(nerobím to schválne), začnem sa hanbiť, po prípade sa mu až vyhýbať..neviem prečo to tak je a nerobím to vedome..chcela by som sa zmeniť
Mohol to byť môj dobrý kamarát no akonáhle o mňa prejaví záujem tak mi prepne a začnem sa hanbiť až mám pri ňom nepríjemný pocit.. prestávam sa s ním baviť napriek tomu že toho človeka mám rada a nechcem mu ublížiť..stalo sa mi to nie pri jednom chalanovi..
Nemáš nejakú traumu v sebe? Toto je bežné u ľudí s pocitom menejcennosti, nechcú byť ľúbení, je to pre nich napritiaž.
Tiež u ľudí ktorí nie sú schopní mať radi tak veľmi ako niekto druhí, sú emocionálne chladnejší a cítia vinu že by to nedokázali opätovať.
No a ďalší bežný dôvod je proste - buď sklamanie z predchádzajúceho vzťahu, podvedomé vyhýbanie sa "putu", alebo proste iba povaha... túžba po nezávislosti.
@kikusskaaaa hej Ale tiež závisí od toho, či je to vzájomné, lebo v mojom prípade ešte náklonnosť vzájomná nebola. Či už z jednej strany alebo z druhej. Inak by to bolo eňo ňuňo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tiež u ľudí ktorí nie sú schopní mať radi tak veľmi ako niekto druhí, sú emocionálne chladnejší a cítia vinu že by to nedokázali opätovať.
No a ďalší bežný dôvod je proste - buď sklamanie z predchádzajúceho vzťahu, podvedomé vyhýbanie sa "putu", alebo proste iba povaha... túžba po nezávislosti.
Sama musíš vedieť čo z toho na teba pasuje