Ahojte moji milí
Uvažujem o kúpe krásnych slúchadiel: týchto "Prime" » www.alza.sk/lamax-beat-prim... , no ešte nikdy som bezdrôtové slúchadlá nemala. Je tu niekto kto má s bezdrôtovými slúchadlami skúsenosti a podelí sa? Díky
Podľa mňa celkovo elektronika bez káblov je menej kvalitná, pretože ako vieme, kábel je nositeľom informácie a impulzu( píšu síce na stránkach, že prenos je krásne čistý, ale vieš to môžu byť aj marketingové ťahy). Neviem ako pracujú také slúchadlá ktoré sú s mobilom prepojené len cez bluetooth.. možno sa trošku ukáže horšia kvalita zvuku ale fakt len minimálna..
Suhlasim s nazorom vyssie, bezdrot sa kablu nikdy nevyrovna (v rovnakej cenovej hladine).
Ale ak chces zainvestovat 70€ alebo viac tak tam uz budes spokojna.
Ja osobne mam AKG K915 (ak sa nemylim) a max spokojnost. Ale ide aj o pouzitie. Tie AKG maju dokovaciu stanicu ktora musi byt v zasuvke, cize vonku ich nevezmes. Na druhej strane maju jack 3.5mm cize pripojis ku vsetkemu. Ja ich mam len k PC.
Potom mam nejake Asus na telekonferencie, tie uz maju vysielac rieseny cez USB cize su len k PC ale nevyzaduju 230V.
Pokial chces stuple tak s tymi skusenosti nemam.
Pozeraj hlavne aby mali digitalny prenos zvuku.
@vladoko@Sylver987 Ďakujem za postrehy. Ja to práve chcem i hlavne na vonku, do MHD, na behanie - a vtedy mi káble naozaj vedia poriadne zavadzať. Recenzie to malo na nete dobré, tak to schválne skúsim a uvidím, keď tak, napíšem postrehy.
super slúchadlá majú aj na alze ako píšeš, alebo aj na hej. Na hej viem že teraz sa dá využiť aj takýto kupónik » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/.... A presne tak, po objednaní, nebudú dobré, alebo kvalita zvuku bude zlá, vrátiš a je
@petronelka10 Sakra, som si nevšimla, že si to sem napísala, mohla som využiť.
Každopádne, už som ich objednala a zatiaľ som fakt spokojná. Nestalo sa mi, že by zvuk vypadával, baterka vydrží fakt dlho. Budem ešte skúšať, keď tak napíšem, ak sa niečo pokazí... alebo i nepokazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale ak chces zainvestovat 70€ alebo viac tak tam uz budes spokojna.
Ja osobne mam AKG K915 (ak sa nemylim) a max spokojnost. Ale ide aj o pouzitie. Tie AKG maju dokovaciu stanicu ktora musi byt v zasuvke, cize vonku ich nevezmes. Na druhej strane maju jack 3.5mm cize pripojis ku vsetkemu. Ja ich mam len k PC.
Potom mam nejake Asus na telekonferencie, tie uz maju vysielac rieseny cez USB cize su len k PC ale nevyzaduju 230V.
Pokial chces stuple tak s tymi skusenosti nemam.
Pozeraj hlavne aby mali digitalny prenos zvuku.
Každopádne, už som ich objednala a zatiaľ som fakt spokojná. Nestalo sa mi, že by zvuk vypadával, baterka vydrží fakt dlho. Budem ešte skúšať, keď tak napíšem, ak sa niečo pokazí... alebo i nepokazí.