ale dám ti radu do života: "NIKDY TO NEHOVORIŤ HNEĎ A NAROVINU" ženu treba zbaliť inak sa zlakne a utečie... a nemaj strach, o pár rokov to pôjde jak po masle
No mne sa stalo to iste len som bola na mieste tej baby a ked mi to ten chalan povedal tiez som ho zacala ignorovat lebo mi to prislo ako najlepsie ved po case by aj tak zabudol alebo by ho to preslo... az nato ze sa tak nestalo a trva to uz hodnu chvilu...
@1topsecret kvôli láske ?len kvôli láske ?-blbosť -.-žiadny to nespraví ,každý je slaboch na to príliš veľký .-...aspon teda z vlastnej skúsenosti ..už mi to vravelo XY chlapcov čo do mna bolo zbláznených ,že bezo mna neprežijú a že sa zabijú ...a všetci si spokojne žijú ....len blbé reči ,aby reč nestála
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
p.s.: chyba bola v lístkoch, nepáčila sa jej ich farba
a ked dievca nema pozitivnu odpoved tak hold ho ignoruje, aby sa s toho dostal kedze nema sancu
on mi nosil plysaky, esemeskoval, pisal emaily s "peknym" obsahom
a je to dost strasidelne, takze s tym prestan bo ju dostanes na psychiatriu
ale dám ti radu do života: "NIKDY TO NEHOVORIŤ HNEĎ A NAROVINU" ženu treba zbaliť inak sa zlakne a utečie... a nemaj strach, o pár rokov to pôjde jak po masle
a ešte sa v živote zamiluješ veľakrát keďže si nemyslím že je to taká skutočná láska
btw,...ani jeden sa nezabije kvôli babe ani kvôli ničomu ...len silné reči ...z ktorých mi je s odstupom času na zvracanie
jeden môj kamarát sa o to pokúsil , ale prežil a druhý je mrtvy ...
podviedla ho frajerka s jeho najlepším kamošom
ako trošku to chápem, ale ja by som radšej tomu kamošovi rozbila hubu a nie sa zabíjala .. takže tak
a ak ťa baba ignoruje, tak sa iba bojí povedať ti, že nemá záujem..
neboj, chce to čas a nebudeš tu takto nariekať
Nevravím, že nesúhlasím, že sú to len blbé reči, ale nikdy nevieš čo sa v hlave daného človeka odohráva a či to nespraví ..
ako by si reagoval ty, keby nejaké dievča kt. ti je nesympatické sa snazilo byt s tebou za kazdu cenu ako si sa ty snazil
porozmýšlaj