Dá sa povedať že toto je pokračovanie diskusie "má záujem alebo nemá"čiže tí čo ju čítali vedia približne aká je situácia..a môj problém?Od toho dňa spred roka keď som zistila že to čo sa stalo medzi nami preňho nič neznamenalo som sa snažila zabudnúť a u
@Adrenalin - tak mám len jednu radu pre Teba. Drž sa druhého priateľa, ktorého máš tiežrada. A prečo, lebo postrehol nejakým spôsobom, že ho máš stále rada, a chce si udržať zadné dvierka. Ak sa od súčasného priatela odvrátiš, zničíš dva životy. - Ten Tvoja a súčasného priateľa.. Vážne to chceš?? Človek, ktorý Ťa už ráz opustil, urobí to aj druhýkrát..
Odpovede poznáš a už aj vieš, čo ťa kde čaká, stačí si iba vybrať. Dáš sebou manipulovať a raníš človeka, ktorý ťa ľúbi naozaj pre toho, ktorý ťa tak, či tak opustí a bude zraňovať.
Tvoje milujem je len klam, ktorého sa nevieš, či nechceš zbaviť.
Porozmýšľaj, dobre rozmýšľaj a buď silná, lebo raz budeš veľmi, ale veľmi nešťastná a sama sebou sklamaná
som trosku v podobnej situacii... ale viem ze ten ktory ma nechal tak a ma teraz druhu si chce nechat len otvorene zadne vratka a ze sam nevie co vlastne chce.. a ten druhy ma fakt lubi ale nechcem ho ranit ani mu nejak ublizit ale viem ze k nemu necitim to co citim k tomu druhemu....
viem ze ani s jednym nemozem mat normalny vztah...
Dievča raz za život musí prežiť Beznádejnú lásku a ešte dlho sa podľa mňa budeš takto trápiť a darmo ti všetci teraz povieme že s ním nemáš udržiavať aký koľvek kontakt. Ved takto klameš ty svojho priateľa a on svoju priateľku tiež..ak by ste sa dali dokopy, možno by robil on tebe to isté, flirtoval by s inými ženami a ty by si sa len trápila...obráť sa v tomto na svojho terajšieho priatela, povedz mu všetko..
presne ako tvrdi @3@2807 co si vyberies? ... pocuvnes srdce a pobezis za tym s ktorym sa to vobec nemusi skoncit dobre, alebo rozum a ostanes pri tom co ta ma rad?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Chcem byť šťastná a milovaná?
Chcem byť nešťastná a zneužívaná?
Odpovede poznáš a už aj vieš, čo ťa kde čaká, stačí si iba vybrať. Dáš sebou manipulovať a raníš človeka, ktorý ťa ľúbi naozaj pre toho, ktorý ťa tak, či tak opustí a bude zraňovať.
Tvoje milujem je len klam, ktorého sa nevieš, či nechceš zbaviť.
Porozmýšľaj, dobre rozmýšľaj a buď silná, lebo raz budeš veľmi, ale veľmi nešťastná a sama sebou sklamaná
viem ze ani s jednym nemozem mat normalny vztah...
@2 @3 @7
A vám akosi vôbec nevadí, že akonáhle nie je so svojím priateľom, tak myslí na svojho bývalého?
A že ho tak v podstate osiera, keďže k nemu evidentne necíti to, čo on k nej?
Že rozum káže ostať ... Lebo na lásku asi stačí jeden, však? ...