no kedze uz som presla vekovu hranicu, kedy je to povinne, tak nenosim sice ani pred tym som nenosila. a na bicykel nechodim, lebo nemam a korcule, tak na to si urcite chranice nebudem davat..
Btw, nechodievam sa korčuľovať (našťastie) a, žiaľ, ani bicyklovať, keďže tu ani nemám kde a na čom a na záhradu už tak často nechodím. Ale na cajgel by som prilbu nenosila, čo som debil? A na dedine fízli i tak nie sú. Akože veď na bicykli mi prilba trt pomôže, tam netreba a nemienim sa v tom zbytočne potiť. (blee)
povinne mimo obce. ale v obci nato urcite kaslem...vlastne mi vadia zakony typu bezpecnostny pas a prilba na bike - som si myslel ze zijeme v slobodnom state kde clovek moze dbat o svoj zivot ale nemusi
nenosim vobec...ku korculiam som kedysi nosila chranice, ale to bolo vsetko. ak by som sa chystala ist niekam dalej po hlavnej ceste, mozno by som zvazila
ked idem len tak po sidlisku tak si neberiem prilbu. Ale ked uz idem do lesa si postavit zjazd tak si davam prilbu. Na korcule si nedavam prilbu ale napr. na board ano. No a mimo mesta ked idem na biku tak tiez mam prilbu, aj reflexny pasik na nohe nemam predsa zbytocnych 60 euro
Cicuska sak sa ale potom necuduj ked ta zrazi auto a ty neprezijes confused:en ty pekne nos prilbu.Chodime takou cestou kde je plno ciklistov(nwm ako sa to pise)moj otec jazdi ako sialeny(ja za to nemozem)a neraz sa okoloiducim vy/ihne len tak tak.Takze nezabudni ze existuju aj nezodpovedny vodci...
tak velmi nepotrebujem helmu/chranice/ochranne okuliare, na korculiach/bicykli lietam celkom obstojne
ale nosim to. nehovorim, ze sa v tom nepotim ako somar v kufri (ale sak sport, no , a ze ma nejde trafit slak, ked si na telo opalim chranice, ale tak nahoda je blbec...
a aby som si bola ista, ze tie chranice budem stale nosit, tak som vybabrala sama so sebou - kupila som si vsetko imidzovky
A ja helmu nenosím, pretože nechodím mimo obce, resp. nechodím na bicykli skoro vôbec, bohužiaľ. A keď idem na korčuliach, nemám ani jeden chránič, helmu už tobôž nie.
tzv. helmu iba na motorku, lebo keby som v 200vke pozbieral tie muchy co su rozplestene na prilbe do oci tak to by som asi daleko nezasiel.. Ale na bajk neexistuje ze by som si daco take zacapil na kečku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Na jazdenie prilbu nenosím tiež, iba na pretekoch kde je povinná
» www.komik.cz/videa/711-orgaz...
Btw, nechodievam sa korčuľovať (našťastie) a, žiaľ, ani bicyklovať, keďže tu ani nemám kde a na čom a na záhradu už tak často nechodím. Ale na cajgel by som prilbu nenosila, čo som debil? A na dedine fízli i tak nie sú. Akože veď na bicykli mi prilba trt pomôže, tam netreba a nemienim sa v tom zbytočne potiť. (blee)
A nemáš tam správne I/Y.
no na bicykli nosim,sem tam.na korculiach nie,ale to zas nechodim cez nejake krkolomne trate
1. Mimo obce je to povinné
2. Jazdím ako blázon a svoje zdravie si vážim
ale nosim to. nehovorim, ze sa v tom nepotim ako somar v kufri (ale sak sport, no , a ze ma nejde trafit slak, ked si na telo opalim chranice, ale tak nahoda je blbec...
a aby som si bola ista, ze tie chranice budem stale nosit, tak som vybabrala sama so sebou - kupila som si vsetko imidzovky
radost v tom pobehovat
na bicykel (horsky) prilbu nosim, uz som videla par urazov co sa stali len preto ze niekto bol velky macher a odmietal prilbu
ja na jazdenie prilbu nosim vzdy lebo uz sa mi podarila hlavicka rovno na zem, popripade ze hlava isla len kusok od podstavca skoku
Pri rýchlostkách (ktoré robím ja) a pri práci s dobytkom do 18r.
A ja helmu nenosím, pretože nechodím mimo obce, resp. nechodím na bicykli skoro vôbec, bohužiaľ. A keď idem na korčuliach, nemám ani jeden chránič, helmu už tobôž nie.