nemohli by ste mi pomôcť zohnať?? alebo neviete, kde by som mohla...potrebujem zaparkovať auto do štvrtka večera a nechcem platiť veľa eur na parkovné... pomôžte :/
V ktorej mestskej casti potrebujes parking? Hypermarket? NIE! Tam ti auto tak akurat vykradnu a poskodia...Napis, kde sa budes nachadzat a ja ti poradim, mam po celom meste najazdenych viac km ako MHD
@missweo Ešte som nenašla v Bratislave obchodný reťazec, kde by sa platilo za parkovanie... (alebo som si toho aspoň nie vedomá)
Parkoviská v obchodných centrách áno, tie bývajú aj platené (resp. platené ak tam stojíš dlhšie než určitú dobu alebo v určitých hodinách) ale pred hypermarketmi a podobnými nie...
@weeman Vcelku áno ak chceš to auto mať po tých pár dňoch ešte pojazdné...
Už som počula o prípadoch keď dokonca prišiel za niekým klient, zaparkoval tomu niekomu na jeho nepísanom mieste a dotyčný naňho vybehol s nožom a išiel mu prepichnúť pneumatiky... Prípadne náš bývalý takmer sused zvykol pneumatiky vypúšťať (tá lepšia verzia) ak mu niekto zaparkoval na jeho mieste... A ďalšia vec je to kradnutie čo spomínal Pershing...
Proste a jednoducho, nesprávne zaparkuj a ktovie v akom stave si nájdeš auto
Čo je to za kravinu? Veď sú to len tri dni. To je tak malá šanca, že to akurát jej niekto vykradne... Nabúrané autá sa dávajú na chránené parkoviská, lebo to by sa rozkradlo, ale normálne auto ti nikto nevykradne. Keby tam stálo mesiac, tak možno... Vôbec by som sa s týmto nestresoval.
@weeman Záleží od toho aké kontakty ten sused má...
A to kradnutie - môžeš niekedy stáť na jednom mieste aj mesiac a nič sa autu nestane, ale môžeš na tom istom mieste zastať na hodinu a vrátiš sa a auto je vykradnuté...
Alebo dokonca funguje taktika že ti prepichnú gumu, na strane spolujazdca a ty kým to riešiš a nezamkneš auto (veď stojíš hneď vedľa), tak ho máš vykradnuté a ani si od neho nemusel odísť...
vies co? zastav na prvom parkovisku, ktore uvidis, nechaj kluce v zapalovani, na chvilku sa vzdial a specializovana bezpecnostna parkovacia sluzba ti ho odparkuje na nejake velmi velmi bezpecne miesto
...a o par mesiacov ti ho pan v zelenej uniforme prinesie osobne domov
Iste, keď si nechávate v aute kopec vecí, tak potom čo sa divíte? Každý cigán hneď kuká čo by čorkol, aj keď je tam len bunda alebo iná blbosť...
@Missewo : Nikto sa predsa neháda, toto je diskusia nie? Ak máš fakt strach, že ti ho čorknú, napíš TS, môžeš si ho nechať u mňa na záhrade. V tej lokalite sa nekradne.
@Seagull1 : Královská rada. 1, poisťovňa ti nepreplatí ani ťuk, ak nevrátiš toľko kľúčov, koľko si dostal k autu. 2, pán v zelenej uniforme povie, že začal trestné stíhanie vo veci odcudzenia a do konca života ho už neuvidíš. Ani pána v zelenej uniforme, ani auto. Ak to bude nejaká zaujímavá značka, ešte v ten večer bude preč z krajiny, ak to bude niečo obyčajné, už bude rozkúskované po rôznych garážach a do pár dní tie diely predané...
@Galinka : čo tým myslíš, "kontakty"? Keď mi niekto pichne gumy na aute, bol by som blázon aby som si nechal skákať po hlave.
Poisťujte si tie autá ludia. Ak vám niekto rozbije okno alebo grabne telefón z priehradky, dá sa to prežiť, ale keď ráno nenájdeš auto, je to horšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Parkoviská v obchodných centrách áno, tie bývajú aj platené (resp. platené ak tam stojíš dlhšie než určitú dobu alebo v určitých hodinách) ale pred hypermarketmi a podobnými nie...
@missweo Mozno by som vedel o jednom mieste
Už som počula o prípadoch keď dokonca prišiel za niekým klient, zaparkoval tomu niekomu na jeho nepísanom mieste a dotyčný naňho vybehol s nožom a išiel mu prepichnúť pneumatiky... Prípadne náš bývalý takmer sused zvykol pneumatiky vypúšťať (tá lepšia verzia) ak mu niekto zaparkoval na jeho mieste... A ďalšia vec je to kradnutie čo spomínal Pershing...
Proste a jednoducho, nesprávne zaparkuj a ktovie v akom stave si nájdeš auto
A to kradnutie - môžeš niekedy stáť na jednom mieste aj mesiac a nič sa autu nestane, ale môžeš na tom istom mieste zastať na hodinu a vrátiš sa a auto je vykradnuté...
Alebo dokonca funguje taktika že ti prepichnú gumu, na strane spolujazdca a ty kým to riešiš a nezamkneš auto (veď stojíš hneď vedľa), tak ho máš vykradnuté a ani si od neho nemusel odísť...
znacka: Tvoje auto prezije krasne dni
@husky máš TS odomňa
@weeman a @galinka nehádajte sa
ľudia, dúfam, že niečo dnes nájdem
...a o par mesiacov ti ho pan v zelenej uniforme prinesie osobne domov
Iste, keď si nechávate v aute kopec vecí, tak potom čo sa divíte? Každý cigán hneď kuká čo by čorkol, aj keď je tam len bunda alebo iná blbosť...
@Missewo : Nikto sa predsa neháda, toto je diskusia nie? Ak máš fakt strach, že ti ho čorknú, napíš TS, môžeš si ho nechať u mňa na záhrade. V tej lokalite sa nekradne.
@Galinka : čo tým myslíš, "kontakty"? Keď mi niekto pichne gumy na aute, bol by som blázon aby som si nechal skákať po hlave.
Poisťujte si tie autá ludia. Ak vám niekto rozbije okno alebo grabne telefón z priehradky, dá sa to prežiť, ale keď ráno nenájdeš auto, je to horšie...