vies co, bud nejake mapexy, to su najlacnejsie ako tak kvalitne, alebo pridaj trocha a zober rovno sonory alebo tamy.. za 350 - 400 mas cca tie mapexy, ale byt tebou nesetrim na bicich.. aspon tych 500 - 600 by som do toho dal, lebo ak chces kvalitu, musis cinely ratat zvlast.. a ked sa naucis hrat, budes si potom nadavat ze si zbytocne vyhodila peniaze za smejdy, a stacilo dosetrit a kupit kvalitu (ako ja s gitarou)
Prečo neskúsiš aj klasické amati, nech vieš, aké to je? Inak je fajn kúpiť si hocijaké najnižšie rady zo známych značiek typu Mapex, Sonor, Yamaha, Ludwig, Tama... ak sa aj zlepšíš a začneš hrávať na koncertoch, väčšinou bývajú bicie klubové alebo ich nosia druhé kapely, takže nejaké roky na nich nezáleží, tým pádom je podstatné mať kvalitné činely a rytmičák(snare)... ver mi, ja už mám, čo-to pochodené a mám základné mapexy a investujem prakticky len do činelov...Teda za seba odporúčam mapexy, ako stále vychádzajúca hviezda medzi bicími sadami a kúp si trebárs nejakú sadu činelov, napr. paiste, tým nič nepokazíš....dokopy zhruba 500-600€ a môžeš hrať do sýtosti
Ahoj, jeden známy predáva amati za 450 eur, s novými blanami, sa rampou a so všetkým čo k tomu patrí. Ak by si mala záujem, pošli mi TS-ku, pošlem ti aj fotku s popisom, čo všetko to má (je to celkom bohatá zostava, niečo na tento štýl » www.freeecardgreeting.net/home/images/aco... a za 450, to je jak zadarmo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov